www.technologieenindustrie.com
Parker News

Parker High Pressure Connectors Europe brengt nieuwe geoptimaliseerde FEM-snelkoppelingsserie uit

Parker Hannifin, de wereldwijde leider in bewegings- en besturingstechnologieën, brengt vandaag de nieuwe geoptimaliseerde FEM-snelkoppelingsserie uit die een verhoogde bedrijfsdruk tot 350 bar biedt en een verminderde drukval voor betere stromingseigenschappen.

Parker High Pressure Connectors Europe brengt nieuwe geoptimaliseerde FEM-snelkoppelingsserie uit

De herziene en bijgewerkte FEM- en FEC-serie hebben profielen die overeenkomen met ISO 16028 en overtreffen de technische vereisten in de ISO 16028-specificaties. Ze zijn compatibel met andere series die aan dezelfde norm voldoen. De koppelingen bieden een lekvrije ontkoppeling, minimaal olieverlies tijdens het ontkoppelen en zijn ook eenvoudig te reinigen omdat ze ventielen/behuizingen met een vlak oppervlak hebben.

Dankzij het ventielontwerp kennen de koppelingen een minimale drukval, waardoor de hoogste mate van kostenefficiëntie wordt bereikt.

FEM-pluggen zijn verkrijgbaar met een drukeliminator, zodat koppelingen zonder problemen kunnen worden aangesloten als er sprake is van opgebouwde of achtergebleven druk. Een miniatuurklep verlicht automatisch de druk tijdens het koppelen.

De nieuwe FEM-serie is zeer goed bestand tegen trillingen en andere mechanische belastingen. Of het nu gaat om mobiele hydrauliek, transport of de bouw, het proces van koppelen en loskoppelen is snel en veilig, met de sluitbus als standaard component om onbedoeld loskoppelen te voorkomen.

Ga voor meer informatie over dit product naar deze link: https://ph.parker.com/nl/nl/series-fem-if-quick-coupling

www.parker.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers