www.technologieenindustrie.com
Schneider Electric News

Schneider Electric biedt samen met Chilldyne innovatieve, duurzame vloeistofkoeling aan voor datacenters

We zijn een samenwerking aangegaan met Chilldyne, een pionier op het gebied van vloeistofkoelingsoplossingen voor datacenters. Met deze samenwerkingsovereenkomst bieden we vanaf nu de Chilldyne Negative Pressure Liquid Cooling-oplossing als aanvulling op de gehele portfolio van Uniflair-koeloplossingen. Met deze oplossing verbetert de duurzaamheid en efficiëntie van datacenters.

Schneider Electric biedt samen met Chilldyne innovatieve, duurzame vloeistofkoeling aan voor datacenters

Chilldyne heeft patenten op de technologie voor vloeistofkoeling met negatieve druk. Deze technologie maakt lekvrije koeling van chips en GPU's met de hoogste temperatuur op de markt mogelijk. De negatieve drukbenadering verkleint het risico, verlaagt de totale kosten van koeling en verbetert de uptime van de server. Door deze samenwerking biedt Schneider Electric nu wereldwijde distributie met service en support.

Schneider Electric’s Director of Cooling Innovation & Strategy, Maurizio Frizziero: "Als 's werelds meest duurzame bedrijf is het onze missie om duurzame innovatie te vinden die tegemoet komt aan de nieuwe eisen van de digitale wereld. Voor het koelen van high-computing workloads is vloeistofkoelingstechnologie een energie-efficiënter middel dan traditionele methoden. De samenwerking met Chilldyne stelt onze klanten in staat om de nieuwe generatie vloeistofkoeling te implementeren, terwijl hun datacenters energiezuiniger en minder kwetsbaar voor downtime worden.”

Chilldyne CEO, Steve Harrington: "Ons doel is om het energieverbruik van datacenters te verminderen met zorgenvrije, maximale uptime-koeling. Schneider Electric deelt ons doel van een duurzamere toekomst. Deze samenwerking vergroot het bereik van Chilldyne om nog meer klanten te helpen lekvrije vloeistofkoeling te implementeren die is ontworpen voor efficiëntere en betrouwbaardere datacenters.”

De samenwerking geeft systeemontwerpers en klanten het vertrouwen om de nieuwste vloeistofgekoelde high-performance compute in te zetten, terwijl ze tegelijkertijd de energie-efficiëntie verbeteren, de ruimte optimaliseren en de beste TCO bereiken. De volgende evolutie in duurzame datacenterkoeling is aangebroken en deze is beter, goedkoper en efficiënter dan de luchtkoeling die het vervangt.

www.se.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers