www.technologieenindustrie.com
Red Lion

Red Lion lanceert de PM-50; een nieuwe generatie grafische paneelmeters

De eenvoud van een paneelmeter gecombineerd met de kracht van connectiviteit

Red Lion lanceert de PM-50; een nieuwe generatie grafische paneelmeters

Red Lion introduceert een nieuwe innovatieve lijn van paneelmeters; de PM-50. Deze grafische paneelmeter vormt een uitbreiding op het bestaande en meermaals bekroonde paneelmeter portfolio van Red Lion Controls. De PM-50 is verkrijgbaar als 3,5-inch of 4,3-inch grafisch touchscreen-display. Door middel van eenvoudigweg te swipen kunnen gebruikers schakelen tussen de relevante schermen. Op die manier kunnen zij over uitgebreide operationele gegevens beschikken voor het bewaken van apparatuur en de productie. Visuele waarschuwingen informeren de gebruiker dat onmiddellijke actie noodzakelijk is, hetzij op het apparaat zelf, hetzij via de PM-50-App die beschikbaar is via Google Play of de Apple Store.

De PM-50 biedt ingebouwde Wifi-connectiviteit voor de gebruiker. Hiermee kunnen zij op afstand toegang krijgen tot de kritieke workflow- en procesgegevens, waardoor een zogenaamde 'smart' fabrieksvloer ontstaat. Bekabelde connectiviteit is ook een optie - via Ethernet en Modbus.

Rod Smith, Senior Director, Product Management bij Red Lion: “De huidige productieomgeving verandert snel. Er is meer behoefte aan inzichtelijkheid van data, connectiviteit en het verzamelen van productie data. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie paneelmeters daagde het team van Red Lion zichzelf dan ook uit om een product te maken dat zou helpen deze uitdagingen op te lossen. De nieuwe paneelmeter is ontwikkeld om fabrikanten in staat te stellen extra stappen te zetten om een slimmere fabrieksvloer te creëren. De PM-50, met zijn innovatieve grafische display, doet precies dat: Deze paneelmeter zorgt voor efficiëntere processen, verbeterde uptime en lagere operationele kosten.”

De PM-50 is eenvoudig te installeren, gemakkelijk te programmeren en op eenvoudige wijze uit te breiden. De PM-50 kan een bestaande meter vervangen met een 1/8 of 1/16 DIN afmeting. Een programmeerwizard, mobiele app of webbrowser maakt een eenvoudige en intuïtieve installatie mogelijk. Er zijn extra opties beschikbaar met eenvoudig installeerbare modules om - indien nodig - uitgangen, communicatie en AC-voedingsfunctionaliteit te bieden.

Ga voor meer informatie over de PM-50 grafische paneelmeter van Red Lion naar www.redlion.net.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers