www.technologieenindustrie.com
Parker News

De nieuwste GVI-omvormers van Parker voldoen aan de vereisten van elektrische en hybride voertuigen

De nieuwe GVI-omvormers zijn voordelig voor tractie- en hulpfunctie-toepassingen.

De nieuwste GVI-omvormers van Parker voldoen aan de vereisten van elektrische en hybride voertuigen

Parker Hannifin, de wereldwijde leider in bewegings- en besturingstechnologieën, heeft zijn toonaangevende Global Vehicle Inverter (GVI) met hoge en lage spanning gelanceerd. Deze betrouwbare omvormers hebben een compact en duurzaam ontwerp en zijn bedoeld om te voldoen aan de hoge prestatievereisten van commerciële voertuigen en elektrische/hybride terreinvoertuigen. De aandrijvingen kunnen ook worden gebruikt voor niet-tractietoepassingen, zoals elektrohydraulische actuatoren/-pompen voor cilinders met gemiddelde en hoge kracht van hoogwerkers, bouwapparatuur, materiaalverwerkingssystemen, vuilniswagens, bulldozers, graafmachines en mijnmachines.

GVI-motorbesturingen met lage spanning zijn beschikbaar in de varianten 24 V, 48 V, 80 V en 96 V (nominaal), met 230 A tot 700 A piekstroom. Varianten met hoge spanning 650 V (nominaal) bieden 320 A tot 500 A. GVI-aandrijvingen zijn zo afgesteld dat ze een perfecte match zijn voor de Parker Global Vehicle Motor (GVM)-reeks van PMAC-motoren voor het leveren van een uitstekende vermogensdichtheid en hoge efficiëntie. Optionele vooraf ingestelde en gevalideerde combinaties van de GVI en GVM bieden klanten volledig geïntegreerde oplossingen voor de verbetering van het gebruiksgemak, de vermindering van de ontwikkelingsinspanningen en voor de compatibiliteit.

GVM-motoren met hoge specificaties van Parker leveren continu vermogen van tot wel 228 kW, piekkoppel tot wel 1430 Nm en rotatiesnelheden van tot wel 9800 rpm. Andere functies van de nieuwe aandrijvingen omvatten standaard CANopen- en J1939-protocollen voor betrouwbare communicatie in het voertuig, terwijl prototype kabeleenheden kunnen worden geleverd in vaste lengtes.

De combinatie van deze hypermoderne mobiele omvormers en mobiele motoren met hoge prestaties zorgen voor een naadloos ontwerp en een gebruikservaring waarmee klanten concurrentievoordeel behalen en hun marktintroductie versnellen terwijl ze de betrouwbaarheid optimaliseren.

GVM-motoren wegen 50% minder dan motoren van de concurrentie, hebben een half zo kleine voetafdruk, helpen bij de brandstofefficiëntie van voertuigen en maken eenvoudige integratie mogelijk in ontwerpen met weinig ruimte. Tot 40% minder energieverbruik voor een langere acculevensduur (of kleinere accu's) in EV- en HEV-platformen. Klanten krijgen ook toegang tot expertise op het gebied van technologie-overschrijdende toepassingen van Parker (elektromechanisch/hydraulisch).

Ga voor meer informatie over de GVI-reeks van Parker naar https://ph.parker.com/gb/en/gvi-global-vehicle-inverter-for-mobile-applications

www.parker.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers