www.technologieenindustrie.com
Bauer gears News

Bekijk de efficiënte en onderhoudsarme motorreductoren van Bauer op Aquarama 2021

Bauer Gear Motor, expert in motorreductoren, toont dit jaar op de Aquarama Trade Fair zijn uiterst betrouwbare en efficiënte oplossingen voor afvalwaterzuivering. Op 30 september 2021 kunnen bezoekers in de Brabanthal in Leuven hun toepassingen bespreken met de medewerkers van Bauer op stand 061.

Bekijk de efficiënte en onderhoudsarme motorreductoren van Bauer op Aquarama 2021
Vooraan op de stand wordt een 1,5 m hoge BG80 roerwerkaandrijving getoond. De eenheid is geschikt voor gebruik op dieptes tot wel 10 m, heeft een speciale beschermende lm2-coating en is bestand tegen waterindringing conform de IP68-norm

De Aquarama Trade Fair is dé vakbeurs voor de watersector waar dit jaar ruim 100 exposanten bijeenkomen om hun meest innovatieve producten en diensten te etaleren. Bauer, een toonaangevend merk van Altra Industrial Motion Corp., toont op de beurs een breed assortiment gespecialiseerde motorreductoroplossingen voor uitdagende afvalwatertoepassingen.

Vooraan op de stand wordt een 1,5 m hoge BG80 roerwerkaandrijving getoond. De eenheid is geschikt voor gebruik op dieptes tot wel 10 m, heeft een speciale beschermende lm2-coating en is bestand tegen waterindringing conform de IP68-norm. De BG80 is ideaal voor meng- en beluchtingstoepassingen en heeft een ingebouwd optisch lekdetectiesysteem dat operators vroegtijdig waarschuwt. Door de configuratie met directe aandrijving zijn over het geheel genomen minder onderdelen nodig. De BG80 levert hoge prestaties en minimaliseert tegelijkertijd de onderhoudsbehoeften.


Bekijk de efficiënte en onderhoudsarme motorreductoren van Bauer op Aquarama 2021
Op de stand kunt u de zeer betrouwbare onderdompelbare IP68 motorreductor bekijken, die speciaal is ontworpen voor onderwatertoepassingen, zoals bezinktanks.

Naast de BG80 kunt u op de stand ook de zeer betrouwbare onderdompelbare IP68 motorreductor bekijken, die speciaal is ontworpen voor onderwatertoepassingen, zoals bezinktanks. Bauer biedt de IP68 motorreductoren aan in de efficiëntieklassen IE2, IE3 en IE4, ideaal om het energieverbruik en de total cost of ownership (TCO) te reduceren. Het assortiment heeft standaard een hoge axiale en radiale belastingcapaciteit. Aangepaste afdichtingsoplossingen, geavanceerde coatingsystemen, roestvast stalen assen, evenals leksensors en lekdetectors garanderen een maximale levensduur. Daarnaast staat de ATEX-certificering garant voor geschiktheid onder mogelijk explosieve atmosferen.

Als toonaangevend motorfabrikant kan Bauer aangepaste motorreductoren leveren die voldoen aan de specifieke eisen van elke afvalwaterinstallatie. Dankzij het brede assortiment asynchroonmotoren en zeer efficiënte synchroonmotoren met permanente magneet hebben klanten een ruime keuzemogelijkheid. Als gerenommeerd leverancier van oplossingen voor afvalwatertoepassingen heeft Bauer decennia aan technische knowhow in huis.

De Aquarama Trade Fair 2021 vindt plaats op 30 september in de Brabanthal Leuven in België. U vindt Bauer op stand 061.

www.bauergears.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers