www.technologieenindustrie.com
Parker News

Parker Hannifin kondigt nieuw tweedaags online olie- en gasevenement aan

Parker Hannifin, de wereldwijde leider in bewegings- en besturingstechnologieën, heeft vandaag aangekondigd dat het op 6 en 7 oktober 2021 een online vakbeurs zal houden voor de olie- en gasindustrie.


Parker Hannifin kondigt nieuw tweedaags online olie- en gasevenement aan

O&G naar energie: Flexibiliteit in een veranderende wereld zal olie- en gasprofessionals over de hele wereld verwelkomen om de snel ontwikkelende energiewereld en gerelateerde belangrijke uitdagingen te bespreken.

Het evenement draait om vier belangrijke thema's:

  • Drijfveren voor materiaalkeuze – waaronder uitdagingen zoals het aanpakken van corrosie, de beschikbaarheid van materialen en overwegingen met betrekking tot de metallurgie
  • Routes naar nul CO2-uitstoot – behandelde onderwerpen zijn: emissiereductie, waterstoftoepassingen, elektrificatie, hernieuwbare energie en opties voor technologieoverdracht
  • Digitalisering en efficiëntie – waarin wordt beschreven hoe de efficiëntie kan worden verbeterd door middel van verbeterd activabeheer, toestandsbewaking, voorspellend onderhoud en automatisering
  • Verbeterde vaardigheden, training en veiligheid – met name op technologie gebaseerde training en best practices om de veiligheid in de industrie te waarborgen en risico's te verminderen.

Parker toont de nieuwste olie- en gastechnologieën vanuit een reeks virtuele beursstanden. Er is ook een trainingszone met gratis live presentaties; een speciale loungeruimte waar olie- en gasprofessionals elkaar kunnen vinden; en een lezing in de bioscoop waar nieuwe content van experts on-demand wordt vertoond, inclusief inzichten in branchetrends van Diveena Danabalan, senior energieanalist bij de Energy Industries Council.

Joachim Guhe, president voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij Parker, zei: "De energie-industrie bevindt zich in een overgangsfase en we zijn er trots op dat we veel toonaangevende en groeiende bedrijven op deze reis kunnen ondersteunen."

“O&G naar energie draait om het verkennen van nieuwe manieren van werken, waaronder mogelijkheden om emissies te verminderen, activiteiten te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en optimaal gebruik te maken van opkomende technologieën. We kijken ernaar uit om zowel nieuwe als gevestigde olie- en gascontacten te verwelkomen gedurende de twee dagen en hopen dat de beschikbare activiteiten waardevol zullen zijn voor de vertegenwoordigers. De activiteiten bestaan uit live trainingssessies tot technisch advies, on-demand lezingen en netwerkmogelijkheden.”

Meer informatie: https://discover.parker.com/OilGas-virtual-event-registration

www.parker.com

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers