www.technologieenindustrie.com
CONTA-CLIP

SRK klemmen nu ook leverbaar voor grote doorsneden van 16 tot 120 mm²

CONTA-CLIP heeft haar SRK schroefaansluitklemmen programma uitgebreid met uitvoeringen voor grotere draaddoorsneden. De doorgangsklemmen zijn nu ook beschikbaar voor draaddoorsneden vanaf 16 tot 120 mm². Hiermee komt het totale aansluitbereik uit op 0,08 tot 120mm².

SRK klemmen nu ook leverbaar voor grote doorsneden van 16 tot 120 mm²
Tot 35mm² zijn de klemmen voorzien van een dubbel doorverbindkanaal voor steekbare doorverbinders. Bij de grotere uitvoeringen worden interne schroefbare doorverbinders gebruikt. De SRK aardklemmenreeks is eveneens uitgebreid en wel met draaddoorsneden van 16 tot 70 mm². Aardklemmen tot 35 mm² worden op de Dinrail geplaatst door ze er simpelweg op te klikken.

Alle SRK en SSL klemmen zijn voorzien van een ruime aderinvoer die het aansluiten van de draden vergemakkelijkt. Aansluiten van meerdere draden is ook mogelijk. Alle types SRK klemmen hebben een zeer compacte behuizing, bieden een uitstekende stabiliteit, zijn trilling bestendig en garanderen een optimale bevestiging van de draad in de aansluitkooi. De voetconstructie van de klemmen zorgt voor een betrouwbare en solide bevestiging van de klem op de DIN-rail.
Vervaardigd uit PA 6.6-V0, verankert de robuuste klembehuizing de metalen delen veilig in de klem.

Figuur: Schroefaansluitklemmen uit de SRK lijn zijn nu ook leverbaar voor draaddoorsneden van 16 tot 120mm².

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers