www.technologieenindustrie.com
CONTA-CLIP

SRK-serie uitgebreid met nieuwe 2-etage klemmen

CONTA-CLIP heeft haar serie SRK schroefaansluitklemmen uitgebreid met circa 40 nieuwe 2-etage klemmen voor nominale draaddoorsneden van 2,5 mm² tot 10 mm². De nieuwe SRKD 2-etage klemmen zijn leverbaar als standaard klemmen voor twee potentialen met 2 x 2 aansluitingen en met vier aansluitingen voor één potentiaal, of als aardklem met een snap-on PE-voet. De nieuwe producten zijn compatibel met het bestaande SRK accessoires.

SRK-serie uitgebreid met nieuwe 2-etage klemmen

CONTA-CLIP zal later dit jaar meer  SRKD modellen introduceren waaronder klemmen met geïntegreerde elektronica voor schakeltoestand signalering en modellen met overspanningsbeveiliging. Net als de bestaande SRK serie zijn de nieuwe SRKD klemmen voorzien van een compacte behuizing en bieden ze een uitstekende stabiliteit, zijn trilling bestendig en garanderen een optimale bevestiging van de draad in de aansluitkooi. De klemmen zijn voorzien van een ruime aderinvoer die het aansluiten van de draden vergemakkelijkt. Het aansluiten van meerdere draden is ook mogelijk. Vervaardigd uit PA 6.6-V0, verankert de robuuste klembehuizing de metalen delen veilig in de klem. De voetconstructie van de snap-on klemmen zorgt voor een betrouwbare en solide bevestiging van de klem op de DIN-rail.

Figuur: De nieuwe SRKD 2-etage klemmen zijn beschikbaar als doorgangsklemmen met 2 x 2 aansluitingen, met vier aansluitingen, of als aardklem met vier aansluitingen voor alle draaddoorsneden.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers