www.technologieenindustrie.com
Optimal News

Ultimo en Optimal kondigen partnership in het VK aan waarmee ze asset-intensieve bedrijven sterkere maintenance strategieën aanbieden

Samenwerking biedt klanten een holistische oplossing voor assetmanagementbehoeften.

Ultimo en Optimal kondigen partnership in het VK aan waarmee ze asset-intensieve bedrijven sterkere maintenance strategieën aanbieden

Ultimo’s EAM-cloudplatform helpt klanten in meerdere branches de beschikbaarheid van hun assets te vergroten en de veiligheid en productiviteit te optimaliseren. Door deze samenwerking profiteren productie-, nuts- en logistieke klanten in het VK van een geïntegreerde oplossing, door zowel gebruik te maken van de assetmanagementexpertise van Optimal als de vooraanstaande EAM-technologie van Ultimo.

Optimal en Ultimo werken al sinds 2018 samen. Beide bedrijven hebben de focus op asset-intensieve industrieën. Ultimo’s EAM-cloudplatform biedt effectief assetmanagement voor duizenden klanten in Europa in de productie-, nuts- en logistieke sectoren, waaronder Gatwick Airport, Bristol Ports en Bosch. Vanaf nu profiteren ook de klanten van Optimal van een lokaal aanspreekpunt voor Ultimo’s software en deskundige support.

Marcel Leeflang, Head of Channel Sales bij Ultimo: “De samenwerking met Optimal is een nieuwe stap in onze internationale groeistrategie. Optimal’s engineers spreken dezelfde taal als Ultimo en weten precies welke waarde effectief assetmanagement heeft voor asset-intensieve bedrijven. Optimal heeft al een goede positie in onze target verticals, waardoor ze de ideale lokale partner voor ons zijn. Een robuuste asset- en maintenancemanagementstrategie, geïmplementeerd via een effectief EAM-systeem zoals Ultimo, biedt organisaties een geïntegreerde oplossing om het meeste uit hun assets te halen.”

Terry Ebinum, Principal Consultant (EAM & Asset Data) bij Optimal, voegt toe: “Met dit partnership genieten onze klanten de voordelen van een flexibele, holistische en kosteneffectieve oplossing voor al hun assetmanagement-behoeften. Onze consultancydiensten ondersteunen zowel de succesvolle implementatie van de Ultimo EAM software als het beheer en de optimalisatie van onderhoudsstrategieën binnen het systeem. Klanten minimaliseren hierdoor downtime, veiligheidsincidenten en onderhoudskosten, terwijl de levensduur van hun kritieke assets verlengd wordt.”

www.optimal.world

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers