www.technologieenindustrie.com
EAO News

Nieuw Serie 57 driekleuren versie

Multistatus-indicatie dankzij ledverlichting met drie kleuren.

Nieuw Serie 57 driekleuren versie

EAO, de expert en partner voor innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMI’s) en de pionier van verlichte drukknoppen, zet met de innovatieve en marktleidende Serie 57 een nieuwe standaard met de deur-open drukknoppen in het openbaar vervoer.

Met de driekleuren versie van de serie 57 deur-open drukknop kan nu een derde kleur worden weergegeven in de buitenste feedbackring door de toevoeging van twee nieuwe leds. Dankzij deze toegevoegde verlichting zijn extra statusweergaven mogelijk zoals “deur storing” of “deur sluiten” en “openen” door middel van onafhankelijke, knipperende leds.

Voordelen van de driekleuren versie

  • Feedbackringen individueel te verlichten met leds in drie verschillende kleuren
  • Extra groot bedieningsvlak met Ø 74 mm
  • Verhoogde symbolen conform TSI PRM & ADA
  • Coherente look-and-feel van de volledige Serie 57

Voorbeelden van de gebruikersvriendelijke eigenschappen zijn het extra grote bedieningsoppervlak met een diameter van 74 mm en twee onafhankelijk verlichte feedback-ringen die volledig voldoen aan EN 14752. De extra voordelen voor de gebruiker van de verhoogde symbolen (conform TSI PRM & ADA) en de optionele lokaliseringssignalen voor personen met een visuele beperking maken deze unieke “alles-in-één” deur-open drukknoppen tot de beste in hun soort. Daarnaast zijn de optische, voelbare en akoestische feedback onverslaanbaar.

www.eao.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers