www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Op weg met een vracht aan inspiratie

Sant'Antonino, Zwitserland. Interroll lanceert zijn Europese "Truckloads of Inspiration" roadshow. Truck en trailer zijn vanaf nu onderweg tot oktober 2021, waarbij het roadshowteam zo'n 40 tussenstops in Europa aandoet. Bezoekers kunnen zich opmaken voor inspirerende events rond de thema's technologie, innovatie en partnerschap.

Na meer dan een jaar van annuleringen van vakbeurzen wegens de COVID-19 pandemie moedigt Interroll klanten in Europa aan om elkaar weer fysiek te ontmoeten – op locatie en in een veilige omgeving.


"Wij kijken er naar uit om partners en klanten te ontmoeten en daarmee van gedachten te wisselen over inspiratie en innovatie en de uitgesproken positieve toekomstperspectieven voor onze branche. Als erkend partner willen we de dialoog voortzetten over hoe we gezamenlijk de evolutie van de material handling kunnen stimuleren en de stem van de wereldwijde intra logistieke sector kunnen laten horen", aldus Jens Karolyi, Interroll Senior Vice President Corporate Marketing & People Development. "Oogcontact en persoonlijk contact in een iotdagende - en veilige - omgeving is de beste setting om onze gezamenlijke reis te beginnen en te bespreken."


De tour omvat bestemmingen in Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg en Nederland. Naast speciale klantenevenementen, die door de lokale verkoopafdelingen van Interroll worden ondersteund, worden tijdens de roadshow ook openbare stopplaatsen en een aantal bezoeken aan universiteiten gepland, waar Interroll zich bij jonge talenten zal presenteren als een aantrekkelijke werkgever.


Met een uitbreidbare showtrailer die 80 vierkante meter vloeroppervlak kan beslaan, heeft de showtruck van Interroll een paar indrukwekkende kenmerken.


"Het interieur biedt een spannende en meeslepende multimediashow en interactieve elementen, naast een geavanceerde productpresentatie", legt Elena Palmigiani, Interroll Manager Brand Experience, uit. Er is een brede range aan inspirerende contentpakketten beschikbaar die aansluiten bij de specifieke interessegebieden van klanten. Een opblaasbare tent met een oppervlakte van circa 120 vierkante meter biedt extra ruimte voor netwerken en catering.


De nadruk zal liggen op gezondheid en veiligheid en op het milieu. In het kader daarvan wordt een speciaal hygiëneconcept doorgevoerd. Dit omvat QR-codes voor in- en uitchecken, tussenschotten voor social distancing, handdesinfectiemiddel, koortscontrole en sneltesten voor COVID19.


De oplegger wordt getrokken door een Mercedes-Benz Actros 5 truck met een milieuvriendelijke hybride motor.


Op weg met een vracht aan inspiratie
Op weg met een vracht aan inspiratie


Op weg met een vracht aan inspiratie
Op weg met een vracht aan inspiratie


Op weg met een vracht aan inspiratie

Truckloads of Inspiration: Interroll gaat opnieuw in gesprek met klanten, partners en gebruikers met face-to-face, on-site evenementen in heel Europa.




Op weg met een vracht aan inspiratie
Op weg met een vracht aan inspiratie

Zij hebben ‘Truckloads of Inspiration’ voor Interroll gelanceerd: Jens Karolyi, Senior Vice President Corporate Marketing & People Development en Elena Palmigiani, Manager Brand Experience.

Een video van de showtruck is te vinden op: https://youtu.be/uIljDgiZyXM

Meer informatie: https://interrollontour.com/en/

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers