www.technologieenindustrie.com
Mazak News

Nieuwe vijfasser op de werkvloer zorgt voor nieuwe schwung

Ondernemen vertrekt vanuit een sterke visie. CNC Metal zet daarom in op een combinatie van technische kanjers van machines en technische kanjers aan de machine.

Nieuwe vijfasser op de werkvloer zorgt voor nieuwe schwung

Met de komst van de CV5-500 van Mazak, een Belgische primeur, in combinatie met de automatiserings oplossing van RoboJob, tekenen de contouren van de toekomst van het bedrijf uit Willebroek zich al duidelijk af: blijven investeren en automatiseren in functie van de noden van de klant.

Van klant naar eigenaar. Dat is de sprong die Eddy De Reys maakte in 2018 toen hij de aandelen van medeoprichter Luc Orinx overnam. Sindsdien staat hij samen met de andere oprichter, Paul De Brucker, aan het roer van CNC Metal in Willebroek. Hij wist dus uit eigen hand welk vlees hij in de kuip haalde. “De investering gebeurde uit de rots-vaste overtuiging dat er altijd nood zal zijn aan draai- en freeswerk van de bovenste plank. Het is nu eenmaal de basis van zoveel producten en apparaten.

Corona heeft intussen bij veel industriële bedrijven de ogen geopend dat er zware nadelen verbonden zijn aan producten uit het oosten te laten komen. Medevennoot De Brucker bevestigt :”De snelheid van uit voering die ze bij ons kunnen krijgen, zullen ze daar nooit vinden. We leveren soms stukken dezelfde dag al af. Die flexibiliteit en service is voor veel bedrijven onbetaalbaar.”

www.mazakeu.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers