www.technologieenindustrie.com
Leuze Benelux

Onze veiligheidstak heeft een nieuwe dimensie: Safety at Leuze, met geel accent

Dat we gaan verhuizen per 1 april naar een nieuw pand is niet de enige verandering binnen Leuze. Nu we een centraal magazijn in Europa èn Azië hebben en geen magazijnen meer in de landen zelf is onze logistiek op orde

Onze veiligheidstak heeft een nieuwe dimensie: Safety at Leuze, met geel accent
De 4 kant en klare veiligheidsoplossingen van Leuze.

De volgende stap is dat we niet alleen veiligheidscomponenten verkopen en de jaarlijkse controle hiervan. Wij bieden ook risico analyse van gehele productielijnen aan. Daarnaast hebben we kant en klare oplossingen voor veiligheidsvraagstukken. De volgende 4 oplossingen zijn op de afbeelding te zien.

Zo is het afzetten van pallets op een transportlijn (nr. 2) bijna bij iedere locatie aan de orde. Transport over meerdere lijnen (nr. 3) vind je geregeld terug bij productiebedrijven met pallettransport.

Doordat we de totale engineering hiervan al vooraf gedaan hebben, inclusief toetsing aan de normen EN deze oplossingen op vele plaatsen toepasbaar zijn, is uw voordeel dat de engineeringskosten verdeeld worden. Hierdoor kunnen wij u dit voordeliger aanbieden, inclusief CE certificering van deze oplossing.

Laat ons weten welke uitdaging u voor ons heeft.

www.leuze.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers