www.technologieenindustrie.com
Schneider Electric News

Wat is een Smart Panel en wat zijn de voordelen?

Op een slimme manier omgaan met energie begint bij een Smart Panel, een slimme elektrische verdeler. In samenwerking met distributeur Rexel hebben wij een video gemaakt om de toegevoegde waarde van ons Smart Panel Concept te laten zien.

Wat is een Smart Panel en wat zijn de voordelen?
Door: Hans Smid, Manager Solutions & Technology

Serge Wempe, Key Accountmanager bij Schneider Electric voor Rexel, vertelt: “Voor Rexel is het erg interessant om dit verhaal met hun netwerk te delen en wij kunnen op deze wijze de grote waarde van een Smart Panel bekender maken in Nederland. Op deze wijze werken wij samen aan het verslimmen en verduurzamen van Nederland.” In de video legt Harold van Faassen (System & Architecture Designer bij Schneider Electric) het Smart Panel concept duidelijk uit.

In de ruim 2 minuten durende video ziet u een introductie over de digitalisering en electrificatie van gebouwen. We staan stil bij verschillende oplossingen, producten en technologie die een elektrische verdeler slim kunnen maken. Denk hierbij aan meters, technische middelen voor inbedrijfsstelling en software voor de diverse gebruikers van het paneel. We denken dat dit erg interessant is voor meerdere klantgroepen, van distributeur, paneelbouwer en technische dienstverlener tot eindklant.

www.se.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers