www.technologieenindustrie.com
Southco

Fraaie nieuwe M5 magneetsluitingen van Southco om deuren en panelen op hun plaats te houden

Southco introduceert het nieuwste model in de succesvolle serie van magneetsluitingen. De M5 bezit de perfecte combinatie van kracht en stijl en is gemaakt van corrosiebestendig roestvrij staal met een hoogglans gepolijste afwerking. De hechtkracht van de zeldzame aardmagneten biedt een robuuste en aantrekkelijke oplossing voor het open of gesloten houden van deuren en panelen.

Fraaie nieuwe M5 magneetsluitingen van Southco om deuren en panelen op hun plaats te houden

De M5 magneetsluitingen van Southco zijn een betrouwbaar alternatief voor deurhouders en zeer geschikt voor omgevingen met veel trillingen. Ze kunnen worden afgesteld om een nominale hechtkracht te bieden van 50-118 N (11-26 lbs) en worden aangepast aan verschillende deurafmetingen en -gewichten, met een aanzienlijke tolerantie voor verkeerde uitlijningen. Dankzij een eenvoudige push-to-close (drukken om te sluiten) en pull-to-open (trekken om te openen) functie en een stijlvol hoogglans roestvrijstalen uiterlijk, zijn de M5 magneetsluitingen een aantrekkelijke oplossing voor kasten en deuren en een grote verscheidenheid aan toepassingen.

De M5 magneetsluitingen zijn verkrijgbaar in een aantal hoogtevarianten voor draaisluitingen die horizontaal of verticaal kunnen worden gemonteerd, en varianten voor vaste sluitingen die ingebouwd of direct op het oppervlak kunnen worden gemonteerd, zodat ze passen op een groot aantal deur-, paneel- en raamafmetingen. De draaisluitingen kunnen eenvoudig worden aangepast om in elke gewenste hoek te kunnen sluiten. Ze zijn tevens voorzien van een rubberen stootrand om het geluid van sluiten en trillingen te minimaliseren, en krassen op het bijpassende vaste gedeelte te voorkomen.

Global Product Manager Cindy Bart vertelt: `De M5 magneetsluitingen van Southco zijn ontworpen als aanvulling op toepassingen in o.a. campers, treinen, bussen en schepen. Ze zijn sterk genoeg om deuren en panelen op hun plaats te houden met een reeks instellingen voor flexibele montage en uitlijning. Dankzij de hoogglans gepolijste roestvrijstalen uitvoering biedt de M5 uitzonderlijke corrosiebestendigheid voor veeleisende omgevingen. "

Meer informatie over de functies van de M5 magneetsluitingen vindt u op www.southco.com/M5-7 of stuur een email naar onze 24/7 klantenservice afdeling:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers