www.technologieenindustrie.com
BRADY

BMP™ 41 labelprinter in première op Elektrotechniek 2013!

BMP™ 41 labelprinter in première op Elektrotechniek 2013!
De BMP™ 41 labelprinter is ontwikkeld voor elektrotechnische installateurs en onderhoudstechnici om ter plaatse snel de juiste identificatielabels te creëeren, te printen en aan te brengen. Brady demonstreert de nieuwe draagbare printer in première tijdens Elektrotechniek 2013!

BMP™ 41 print onder meer zelflaminerende labels, vlaglabels en labels voor elektrische panelen, componenten en gemetalliseerde naamplaatjes. De printer drukt zowel voorgesneden labels als labels op een rol, wat uitzonderlijk is in zijn categorie. Met BMP™ 41 hebt u slechts 1 printer nodig om alle kabels, circuits en panelen professioneel te identificeren voor uw klanten.
De nieuwe draagbare printer is voorzien van rubberen bumpers en doorstond de valtest met glans. De printer is uitgerust met een kwalitatieve LCD display die het te printen label perfect weergeeft. Verder zorgen een hoogperformante batterij en makkelijk vervangbare cartridges voor een maximale inzetbaarheid.

Kom zelf kijken hoe de nieuwe, draagbare BMP™ 41 labelprinter u kan ondersteunen in uw job! Of informeer naar ons uitgebreide assortiment labelprinters en kwalitatieve labelmaterialen aan de Brady-stand (09.B073) tijdens Elektrotechniek 2013, van 30 september tot 4 oktober in Jaarbeurs Utrecht.

http://www.elektrotechniek-online.nl/en/Bezoeker.aspx

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers