www.technologieenindustrie.com
NORD Drivesystems

Op maat van de klant gemaakte aandrijvingen voor de bagagebehandling

NORD DRIVESYSTEMS ontwikkelt klantspecifieke onderhoudsarme aandrijfoplossingen voor handlingsystemen. De internationale producent heeft al talrijke luchthavens over de hele wereld voorzien van haar aandrijvingen. Hamburg, London, Johannesburg en Taipei om er maar enkele op te noemen. De aandrijfexpert heeft een speciaal internetportaal - http://airport.nord.com/ – waarin de oplossingen voor deze sector duidelijk voorgesteld worden.

Op maat van de klant gemaakte aandrijvingen voor de bagagebehandling
Op maat van de klant gemaakte aandrijvingen voor de bagagebehandling

Illustraties 1 en 2: NORD DRIVESYSTEMS ontwikkelt efficiënte en betrouwbare aandrijvingen. De microsite airport.nord.com stelt de talrijke aandrijfoplossingen voor bagagebehandeling voor.

De economisch interessante aandrijfsystemen van NORD zijn van het type 2-traps kegelwielreductor die uitblinken door hun lichtgewicht behuizing. Bovendien zorgt de uniforme elektronische sturing er voor dat de uitgebreide range aan motoren voor deze toepassingen op dezelfde manier kan afgeregeld worden. De luchthavenoplossingen behelzen ten eerste de aandrijving voor horizontale transportbanden, zoals die gebruikt worden aan de check-in balie. Deze hebben een simpele start-stop werking. Daar bovenop zijn ook drives beschikbaar met een grote belastingscapaciteit en de mogelijkheid tot remmanagement. Deze worden ingezet voor hellende en verticale transportbanden. Efficiënte geïntegreerde frequentieregelaars verzekeren een dynamische werking en accuratesse in lift- en sorteertaken. Een basis schroef- en plugverbinding is het enige wat nodig is voor een makkelijke installatie van deze motoren. NORD’s snelle en excellente klantenservice ondersteunt luchthavens en OEMs vanaf de planningsfase tot levering en plaatsing en voorziet ook in het regelmatige onderhoud. 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers