www.technologieenindustrie.com
Conrad News

CONRAD ELECTRONIC EN TDK-LAMBDA GERMANY VERSTERKEN HUN SAMENWERKING

Het Conrad Sourcing platform en de wereldwijd toonaangevende producent van elektrische voedingen versterken de samenwerking voor een eCommerce-campagne betreffende DC-DC-omvormers.

CONRAD ELECTRONIC EN TDK-LAMBDA GERMANY VERSTERKEN HUN SAMENWERKING

Conrad Electronic versterkt het strategische partnerschap met TDK-Lambda Germany in het kader van haar DC-DC-campagne. Het uitbouwen van de jarenlange goede relatie tussen de beide bedrijven heeft tot doel het eCommerce-aanbod van TDK-Lambda te vergroten en tegelijkertijd het bestaande portfolio van DC-DC-omvormers op het Conrad Sourcing platform uit te breiden.

“Wij zijn zeer tevreden met de overeenkomst van deze strategische samenwerking met een wereldwijd toonaangevende fabrikant zoals TDK-Lambda Germany. Het is de volgende stap in onze nauwe, succesvolle samenwerking en een bevestiging van onze expertise en de goede prestaties in de eCommerce”, aldus Kilian Braun, productmanager bij Conrad Electronic. “Ontwikkelaars en inkopers gaan op korte, middellange en lange termijn profiteren van het uitgebreide aanbod DC-DC-omvormers van TDK-Lambda en zullen elke gewenste oplossing voor hun toepassing kunnen vinden.”

“TDK-Lambda is al 50 jaar wereldwijd zeer succesvol actief. Nu we in de industriële automatisering en de bouw van medische apparatuur met onze klanten inmiddels een leidende positie in de markt hebben bereikt, richten wij ons erop onze marktaanwezigheid en -positie op het gebied van DC-DC omvormers omvangrijk te versterken”, aldus Thorsten Osteroth, Distribution Manager bij TDK-Lambda Germany. “Door veel gesprekken met klanten hebben we geleerd dat ontwikkelaars in een vroeg stadium van de ontwikkeling graag gebruik maken van de aanbiedingen van eCommerce-providers. Een snelle en ongecompliceerde beschikbaarheid van de nieuwste modellen is hierbij doorslaggevend. Daarom versterken wij nu met onze strategische partners in de eCommerce-sector doelgericht ons DC-DC-aanbod.”

Tot de uitgebreide productportfolio op het gebied van gelijkspanningsomvormers behoren bijvoorbeeld de CCG-modules met 4:1-ingang met groot bereik en hoog rendement. Dankzij de metalen behuizing zijn ze rondom afgeschermd en daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in data- en telecommunicatie, radio-omroepapparatuur en op batterijen werkende apparaten. Het spanningsbereik van de ingang bedraagt naar keuze 9-36 VDC of 28-76 VDC en dat van de uitgang 3,3, 5, 12, +/-12, 15, +/-15 VDC, 24 of 30 V bij stromen tot 4 A, waarbij de uitgangsspanning met +/-20% instelbaar is.

Ook de i3A- en i6A-gelijkspanningsomvormers zijn nu opgenomen in het assortiment van Conrad. Deze zijn onder andere geschikt om uit standaardnetvoedingen van 12, 24, 36 of 48 V andere spanningen met een hoge nominale stroom af te takken. Het hoge rendement van 98% en de minimale verlieswarmte maken deze zeer populair bij toepassingen in de geneeskunde, telecommunicatie, industrie en test- en meettechniek. Het regelgedrag is geoptimaliseerd voor dynamische stroomveranderingen, waardoor het gebruik van i3A- en i6A-DC-DC-omvormers het gebruik van externe condensatoren vaak overbodig maakt.

Meer informatie over het aanbod van DC-DC-omvormers vindt u op het Conrad Sourcing-platform op: https://www.conrad.nl/zoeken?brand_any=TDK-Lambda&search=DC-DC%20omvormers&searchType=regular

www.conrad.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers