www.technologieenindustrie.com
BRADY

Vermijd ongevallen met visual tagging

Het gebruik van defecte of versleten apparatuur kan desastreuze gevolgen hebben in sectoren als maakindustrie, bouw, transport en de chemische- en procesindustrie. Regelmatige inspecties zijn daarom nodig om ongevallen te vermijden die ontstaan door het gebruik van defecte apparaten. Brady biedt nu praktische Visual Tagging oplossingen www.bradyeurope.com/visualtagging die efficient de inspectiegeschiedenis van apparaten en gereedschappen communiceren.

Vermijd ongevallen met visual tagging
Waar en wanneer het er echt toe doet
Zelfs als u regelmatig inspecties organiseert voor uw gereedschap en apparatuur, kunnen uw medewerkers er nog steeds verkeerdelijk van uit gaan dat alle apparatuur veilig is voor gebruik. Dergelijke veronderstellingen kunnen leiden tot ernstige verwondingen of fatale gevolgen. Dit kan makkelik vermeden worden door inspectiedata te communiceren op uw gereedschap. Met Brady's Visual Tagging -oplossing kunnen medewerkers direct de meest vitale informatie terugvinden op het gereedschap of apparaat dat ze gaan gebruiken. Zo krijgen ze de informatie niet enkel op de juiste plaats, maar ook op het moment dat ze die nodig hebben.

Alle Brady Visual tagging-producten hebben een duurzame houder en een vervangbare insert. De houder is vastgemaakt en aangepast aan het gereedschap, zodat het niet in de weg zit tijdens het werken.De insert laat alle betrokkenen toe om de inspectiegeschiedenis te bekijken tot op het laatste inspectiemoment.Als de apparatuur niet geslaagd is voor een bepaalde inspectie, wordt de insert verwijderd. De lege houder zal vervolgens een 'gevaar'-pictogram tonen om duidelijk te maken dat het gereedschap niet gebruikt kan worden.

Een brede waaier producten
De houders werden specifiek ontwikkeld voor gebruik in voertuigen zoals vorkheftrucks en mobiele platforms, voor elektrisch gereedschap voor fabrieken en machines, voor steigers, mobiele liften, ladders en harnassen, voor plaatsen met chemische gevaren, voor graafwerken en besloten ruimten en voor diverse processen en isolatie. Voor elke toepassing biedt de houder specifieke communicatiemogelijkheden of werd het speciaal ontwikkeld om zeer zichtbaar te zijn en tegelijk niet storend te zijn.

Internationaal herkenbaar
Alle veiligheidsinformatie is beschikbaar op één enkele tag. Die bevat duidelijke waarschuwingen, verplichtingen waaraan voldaan moet worden en wat extra schrijfruimte. Elke houder en insert gebruiken een internationaal herkenbare communicatiewijze om de laatste inspectiestatus weer te geven. Groen betekent dat de apparatuur veilig kan gebruikt worden. Zwarte tekst op een gele achtergrond is een waarschuwing en rode tekst op een witte achtergrond betekent een verbod om het gereedschap te gebruiken.

Businessgeorienteerd
De productportfolio van Brady's Visual Tagging-serie is tot op vandaag verkrijgbaar in 10 talen: Engels, Frans, Duits, Russisch, Duits, Deens, Zweeds, Noors, Fins en Turks. Andere talen zijn mogelijk op vraag van de klant. Brady biedt ook de mogelijkheid tot personalisatie van de houders zoals een volledig aanpasbare grootte en vorm, aanpassen van de getoonde data, een ander design en meer bevestigingsopties.

Bezoek www.bradyeurope.com/visualtagging voor meer informatie.

Vermijd ongevallen met visual tagging
Vermijd ongevallen met visual tagging

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers