www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Seco Tools voegt Turbo 16 hoekfrees toe aan het toonaangevende Turbo-portfolio

Met een steeds grotere druk om de productiviteit te verhogen en de bewerkingskosten laag te houden, zijn veilige processen en een lange standtijd belangrijker dan ooit. De nieuwe Turbo 16 van Seco Tools is een doorbraak op beide punten.

Seco Tools voegt Turbo 16 hoekfrees toe aan het toonaangevende Turbo-portfolio
Turbo 16 group image.jpg

Dankzij een indrukwekkende lijst van geoptimaliseerde kenmerken levert de frees uitzonderlijke prestaties voor een breed scala aan toepassingen en materialen. Een soepele snijwerking en lage snijkrachten zorgen voor een lager energieverbruik en minder slijtage van het gereedschap - de standtijd kan zelfs met tot wel 130% worden verlengd.

Turbo 16 scoort ook hoog op productiviteit - de uitzonderlijk dichte vertanding op geselecteerde frezen verhoogt de verspaningsdebieten aanzienlijk met tot wel 50%. Een uitgebreid assortiment geslepen en direct geperste wisselplaten geven de Turbo 16 uitzonderlijke flexibiliteit, terwijl de freeslichamen zijn gemaakt van corrosiebestendig gereedschapsstaal en ze zijn voorzien van interne koeling. De Turbo 16 zijn beschikbaar van 25 mm tot 250 mm (het assortiment Engelse maten omvat diameters van 1 tot 6 inch). Ze zijn compatibel met een breed scala aan interfaces en standaard roterende houders.

De snijplaten zijn de eerste Seco Tools-producten met Data Matrix-tags, waaruit blijkt dat de Turbo 16 werkelijk is gebouwd voor de toekomst. Deze scanbare codes slaan product- en batchinformatie op en kunnen worden gelezen door de nieuwe smartphone-app Seco Assistant.

Neem voor meer informatie over de Turbo 16 contact op met uw lokale Seco-vertegenwoordiger of ga naar onze productpagina over Turbo 16 op www.secotools.com.

https://tekinfo.link/r5b84914372

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers