www.technologieenindustrie.com
Regloplas

Grensverleggende ceremonie voor nieuw gebouw van Regloplas

Regloplas AG volgt haar roadmap voor de toekomst en verwezenlijkt haar geplande technologiecentrum

Grensverleggende ceremonie voor nieuw gebouw van Regloplas


Quote van Christian Eckert, CEO: ‘Met deze baanbrekende ceremonie wordt onze geplande Smart Factory nu werkelijkheid.’

Regloplas AG, internationaal toonaangevend producent van temperatuurregelaars voor de procesindustrie, meldde voor vorig jaar een gezonde balans en een gestage toename van de vraag naar haar producten. Hierdoor worden verschillende afdelingen, zoals productie en logistiek, nu geconfronteerd met een alarmerend ruimtegebrek.

Om op de wereldmarkt te kunnen blijven concurreren moet de productiefaciliteit van Regloplas AG zo spoedig mogelijk worden uitgebreid. De geplande nieuwbouw voorziet in zes verdiepingen met elk 2500 m2 vloeroppervlak. Het bouwproject scoort hoog op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid door een milieuvriendelijker procesontwerp. Het plan is om het complete dakoppervlak te gebruiken voor de opwekking van zonne-energie om op deze wijze zoveel mogelijk van de benodigde procesenergie zelf te kunnen produceren.

De medewerkers van Regloplas kunnen rekenen op een fraaie, moderne en open werkomgeving. Door de integratie van gedigitaliseerde processen wordt een grotere procesefficiëntie bereikt. Het doel van een ultramoderne Smart Factory is daarmee werkelijkheid geworden.

Met de grensverleggende ceremonie maakt het management een duidelijk statement dat zij, ook in tijden van Corona, haar plannen voor de toekomst doorzet. We verlaten onze huidige locatie aan de Flurhofstrasse voor een grotere en compleet nieuw ontworpen fabriek aan de Spühlstrasse in St Gallen. De bouwwerkzaamheden zijn al begonnen. De voltooiing van de laatste bouwfase is gepland voor begin 2022.


  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers