www.technologieenindustrie.com
EPLAN

Alles live: de Eplan Virtual Fair

Vorig jaar verwelkomde Eplan ongeveer 1.400 deelnemers uit 73 landen op zijn internationale Virtual Fair. Indrukwekkende cijfers - en dat al in een tijd voordat dergelijke virtuele formats bijna overal standaard zijn geworden. Dit jaar vinden nieuwe, innovatieve ‘Leadership Talks’ plaats, worden praktische webcasts gegeven en de mogelijkheid geboden om te chatten met vakgenoten.

Alles live: de Eplan Virtual Fair

Op 15 september 2020 gaat Eplan in alle tijdzones online met zijn internationale Virtual Fair. Tal van landenpaviljoens, waaronder ook Nederland, zijn in deze virtuele beurs geïntegreerd. zoals hier getoond in bijvoorbeeld de VS. Ook worden lokale webcasts gegeven.

Voor de Eplan Virtual Fair staat dit jaar een zestien uur durend compleet programma gepland. De wereldwijde ’ online vakbeurs’ vindt voor de vijfde keer plaats. De beurs kan van 06.00 ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds (CEST) live worden gevolgd.. Het concept voor de Eplan Virtual Fair is verder geoptimaliseerd: veel landenpaviljoens zijn toegevoegd en worden live, lokale presentaties gegeven. Zoals vanuit Nederland, Spanje, Frankrijk, China en de VS.

Live demonstraties bieden gebruikers diepgaand inzicht in de software, terwijl Eplan experts actuele tips en tricks geven voor het dagelijkse werk in engineering - bijvoorbeeld over het digitaliseren van engineeringsactiviteiten met Eplan Preplanning of over het bekabelen van machines en apparaten met behulp van de digital twin. Eplan consultants delen hun kennis met bezoekers in tutorials en webcasts. Keynote presentaties van klanten als Magtron-ics uit Japan, Systems Engineering uit Denemarken en A&E Engineering uit de VS vormen enkele van de praktijkrelevante highlights op de beurs. Geïnteresseerden krijgen zo waardevolle informatie dankzij interessante best practices in engineering.

Leadership Talks met de directie
Naast de praktische aanbod, wordt een specifiek programma aangeboden voor het senior management. Tijdens de nieuw geïntroduceerde Leadership Talks - met CEO en directie - staan strategische onderwerpen op de agenda:

- Datacontinuïteit en -kwaliteit als doorslaggevende factoren voor succes
- Verhoging van de productiviteit met diensten
- Geïntegreerde waardeketen in schakelkast-engineering.

Ook andere geïnteresseerden kunn zich verheugen op een interessante mix van onderwerpen. Het integreren van configuraties voor geautomatiseerde engineering, cloud-gebaseerde oplossingen in het ecosysteem van industriële automatisering, of het implementeren van volledige digitalisering zijn een aantal voorbeelden van de live presentatieonderwerpen.
 


Alles live: de Eplan Virtual Fair

Live demonstraties bieden gebruikers diepgaand inzicht in de software. Eplan experts geven actuele tips en tricks voor het dagelijkse engineeringswerk.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich gratis registreren voor de Virtual Fair op: www.eplan.de/virtualfair

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers