www.technologieenindustrie.com
Baumer

Baumer CombiView: Alarmmanagement voor procesbewaking

Met de nieuwe CombiSeries ontwikkelde Baumer klant specifiek alarmmanagement voor de procesindustrie.

Baumer CombiView: Alarmmanagement voor procesbewaking
De gemakkelijk te hanteren meetinstrumenten met flexibel programmeerbare displays bieden nieuwe praktische mogelijkheden bij procesbewaking. Met de Combipress drukzender en de CombiTemp temperatuurmeter, introduceert Baumer de eerste twee producten van deze serie die optioneel kunnen worden uitgerust met een CombiView display.

De Baumer CombiView displays geven ter plekke een nuttig overzicht van de actuele status van individuele processen. De meetwaarden hoeven niet eerst te worden geanalyseerd, omdat het display in één oogopslag weergeeft of de ingestelde meetwaarden worden overschreden en onmiddellijk ingrijpen vereist is.

In de praktijk is het principe van de Baumer CombiView vergelijkbaar met een stoplicht: Een duidelijk signaal geeft aan of er actie nodig is. De achtergrondkleur "rood" is bijvoorbeeld bedoeld voor meetwaarden die om een snelle interventie vragen. Een groene achtergrond kan wijzen op een juiste werking. In één oogopslag kun je zien of alles in orde is bij een meter. De gebruiker kan zijn indicatievoorkeuren zelf selecteren en instellen. Tevens kan men de kleurindicatie laten knipperen. Zelfs een korte alarminstructie kan weergegeven worden!

De weergave op het display kan ook naar wens worden aangepast, of worden aangepast overeenkomstig de voorschriften van een bepaald bedrijf. Zowel digitale als analoge weergave van de meetwaarden is mogelijk, bijvoorbeeld als schaalverdeling met wijzer-, tank- of kolomindicatie. Omdat het beeldscherm om twee assen tot 360° kan worden geroteerd, is het zichtbaar vanaf bijna elke plek dankzij de diameter van de behuizing van 80 mm.

Bijschrift: Praktisch stoplichtprincipe in Baumer CombiView: De achtergrondkleur "rood" geeft meetwaarden aan die een snelle interventie vereisen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers