www.technologieenindustrie.com
BALLUFF

Moeiteloos opsporen en traceren: volledig gamma van traceeroplossingen

Traceerbaarheid maakt de productieprocessen efficiënt, vereenvoudigt het just in time-leveringssysteem, zorgt voor rechtszekerheid en garandeert de productkwaliteit. De sensorspecialist en RFID-provider Balluff kan terugblikken op 25 jaar ervaring in dit domein en biedt een extensief gamma van traceeroplossingen. Het productenpakket van de firma werd onlangs uitgebreid met nieuwe RFID-technologieën voor hoge-temperatuurtoepassingen, waarnaar grote vraag is in de halfgeleiderindustrie en ook voor verfspuitlijnen en droogovens in de automobielsector.

Moeiteloos opsporen en traceren: volledig gamma van traceeroplossingen
Balluff biedt niet alleen het volledige spectrum van flexibele en combineerbare LF-, HF- en UHF-RFID-componenten, maar ook een groot assortiment van vaste barcodelezers, waarmee de klanten op hoogtechnisch niveau gepersonaliseerde en rendabele traceeroplossingen kunnen opzetten. Gegevensdragers worden rechtstreeks gemonteerd op een werkstuk, op een werkstuktafel of een installatie en registreren zonder onderbreking alle stappen en heel wat andere informatie van de productieketen. Dit gebeurt in actieve toestand, zodat de gegevens in werkelijke tijd of later – zelfs na meerdere jaren – voor traceerdoeleinden kunnen worden geëvalueerd.

Met haar RFID-systemen van de BIS-reeks beschikt Balluff over industriële oplossingen voor extreem agressieve omgevingen. Dankzij de verscheidenheid van robuuste gegevensdragers en lees/schrijfkoppen met hoge behuizingrating slagen de identificatiesystemen erin om praktisch elk applicatieprobleem op te lossen, of het nu gaat om materiaalstroombewaking, geautomatiseerde assemblage, opslag of controle en kwaliteitsborging van flexibele productielijnen.

Aangezien Balluff jarenlang succesvol heeft samengewerkt met erkende systeemintegrators, krijgt de gebruiker altijd een gepersonaliseerde en economisch voordelige oplossing aangeboden, op een hoog niveau en perfect aangepast aan zijn behoeften.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers