www.technologieenindustrie.com
Kepware

Kepware introduceert belangrijke uitbreiding aan het KEPServerEX communicatieplatform

De functionaliteit van KEPServerEX 5.10 is uitgebreid met de nieuwe ABB TotalFlow communicatie driver, extra ondersteuning voor de Electronic Flow Measurement (EFM) optie en EFM ondersteuning voor de Fisher ROC en ROC+ drivers voor de olie- & gasindustrie.

Kepware introduceert belangrijke uitbreiding aan het KEPServerEX communicatieplatform
Kepware® Technologies, marktleider op het gebied geavanceerde communicatie voor automatisering, heeft tevens zijn hele bibliotheek van communicatie drivers uitgebreid voor alle industrieën om optimale prestaties en betrouwbaarheid te kunnen garanderen en heeft verder het KEPServerEX communicatie serverplatform uitgebreid om het beheer en de diagnostiek van apparaten te stroomlijnen.

“Het met elkaar koppelen van verschillende geautomatiseerde apparaten en systemen is onze business en wij onderscheiden ons hierbij door het identificeren en implementeren van de juiste oplossing voor specifieke uitdagingen van elke industrie waar we aan leveren,” aldus Tony Paine, President en CEO van Kepware Technologies. “De ervaring die we bij de olie- en gasindustrie inbrengen, wordt geschraagd door onze bewezen interoperabiliteit, gecentraliseerde communicatie en schaalbaarheid.”

Het bijhouden van wie hoeveel leidinginhoud heeft geleverd aan een bepaalde pijpleiding is een bewerkelijke en moeilijke taak, in verband met fiscale metingen in de midstream en upstream markten. KEPServerEX van Kepware helpt bij het stroomlijnen van de informatievoorziening over de olie & gas supply chain door het automatisch opvragen van de flow computers van de pijpleiding en het verzamelen van hun historische flowdata. Deze gegevens worden vervolgens correct geformatteerd en lokaal opgeslagen voor verdere input in toonaangevende stromingsanalyse en accounting software zoals Flow-Cal en PGAS, via de uitgebreide EFM Exporter van KEPServerEX. Deze EFM Exporter heeft nu de mogelijkheid om gebruikerconfigureerbare CSV bestanden te exporteren voor toepassing in custom stromingsanalyse oplossingen, operationele monitoring en analyse, alsmede als makkelijke dataopslag.

Kepware blijft zijn core server verbeteren met een focus op implementatie, beheer en diagnostiek. Alle drivers in Kepware's EFM Suite bieden nu zowel EFM als real-time data, waardoor klanten hun gegevens kunnen consolideren in een single server communicatieplatform. Aanvullende KEPServerEX 5.10 functies zijn onder meer:

- Nieuwe driver voor ABB Totalflow apparaten.
- Nieuwe EFM ondersteuning aan de bestaande Fisher ROC en ROC+ drivers, verdere uitbereiding van de communicatie naar de flow computers.
- Extra, met seriële stuurprogramma's gedeelde COM poort. Deze nieuwe functie serialiseert meerdere communicatieprotocollen via een enkel netwerk voor het stroomlijnen van de telemetrie via radio- of modemsystemen. Deze functionaliteit is met name relevant voor telemetrie toepassingen, met inbegrip van olie & gas, water/afvalwater, en energiedistributie.
- Nieuwe organisatorische inzichten in de serverconfiguratie zorgen voor een efficiënter beheer van grote projecten. De toegevoegde functie stelt gebruikers in staat tot ‘Organize by Driver’ en ‘Organize by Connection’, waarmee gebruikers geholpen worden bij het efficiënt opsporen en corrigeren van netwerkproblemen. Daarnaast kunnen gebruikers nu gedeelde verbindingen weergeven, alsmede welke netwerkkaarten en virtuele netwerken worden toegepast.

Naast de nieuwe producten van Kepware voor de olie- & gasindustrie, is het bedrijf zich tevens aan het voorbereiden op de update van de Rockwell Automation ControlLogix V21 firmware. Kepware werkt nauw samen met Rockwell aan de implementatie van de nieuwe Symbol Instance Addressing, die de Direct Memory Access (DMA) gaat vervangen.

Voor meer informatie over de nieuwe oplossingen van Kepware, bezoek www.Kepware.com

Kepware introduceert belangrijke uitbreiding aan het KEPServerEX communicatieplatform

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers