www.technologieenindustrie.com
ICONICS

ICONICS Inc. onderscheiden als 2012 Microsoft Sustainability Partner of the Year

ICONICS Inc. kondigt met trots aan dat het de 2012 Microsoft Sustainability Partner of the Year Award heeft gewonnen. Het bedrijf won de onderscheiding in een deelnemersveld van meer dan 3000 top Microsoft partners voor excellente prestaties op het gebied van innovatie en implementatie van op Microsoft technologie gebaseerde oplossingen, die organisaties over de hele wereld helpen bij het reduceren van hun effecten op het milieu en bij het verminderen van hun energiekosten.

ICONICS Inc. onderscheiden als 2012 Microsoft Sustainability Partner of the Year
“ICONICS is bijzonder gelukkig en vereerd met deze prestigieuze Global Award van Microsoft als erkenning van onze innovatieve en succesvolle inspanningen bij het leveren van softwareoplossingen die klanten helpen bij het verminderen van energieverbruik en milieueffecten,” zegt Russ Agrusa, President en CEO van ICONICS. “Onze Energy and Facility AnalytiX™ oplossingen versterken onze relatie met Microsoft, maar ook ons streven om onze klanten en partners te voorzien van geavanceerde energie- en duurzaamheidoplossingen.”

ICONICS Inc. onderscheiden als 2012 Microsoft Sustainability Partner of the Year


“ICONICS is door haar inzet bij het ondersteunen van klanten bij het verhogen van de energie-efficiency van hun activiteiten door Microsoft onderscheiden als de 2012 Sustainability Partner of the Year," zegt Rob Bernard, hoofd Milieustrategie bij Microsoft. “Door gebruik te maken van het Microsoft technologieplatform bij het managen van de omvangrijke hoeveelheid real-time data afkomstig van productie en installaties, boekte ICONICS uitstekende resultaten bij het ondersteunen van het streven van de klant naar duurzaamheid en bij het terugdringen van de energiekosten in verschillende industriesectoren.”

ICONICS Inc. onderscheiden als 2012 Microsoft Sustainability Partner of the Year


Het Microsoft Partner Awards programma beloont partners van Microsoft die het afgelopen jaar uitzonderlijke oplossingen hebben ontwikkeld en afgeleverd die zijn gebaseerd op Microsoft technologie.

ICONICS is een toonaangevende, onafhankelijke leverancier van software en een Microsoft Gold Certified Partner van prijswinnende oplossingen op het gebied van HMI/SCADA, energiemanagement, smart productie, MES en gebouwautomatisering, met meer dan 250.000 installaties in meer dan 60 landen wereldwijd. De software van ICONICS wordt aanbevolen voor het automatiseren, monitoren en optimaliseren van de meest kritische activa en processen van klanten en is geselecteerd door meer dan 70% van de Fortune-500 bedrijven.

Energy AnalytiX™ is een energiebeheer- en duurzaamheidoplossing die het inzicht van gebruikers in hun KPI’s verbetert, alsmede in hun doelstellingen met betrekking tot budget, energie en CO2-uitstoot. Uitgebreide visualisatiedashboards worden meegeleverd aan alle gebruikers, overal en op elk gewenst moment, via desktop, web browser, of smart Phone, waarbij gebruik wordt gemaakt van Microsoft Silverlight of van Microsoft SharePoint 2010.

Facility AnalytiX™ is een predictieve diagnostische oplossing voor apparatuur die gebruik maakt van geavanceerde foutdetectie en diagnosetechnologie. Het omvat algoritmes die de kans op fouten bij het beheer en bij operator- en onderhoudspersoneel afwegen tegen acties die leiden tot storingen of overmatig gebruik van energie, teneinde zo storingen of buitensporig energieverbruik te voorkomen.

www.iconics.com
 
 
ICONICS Inc. onderscheiden als 2012 Microsoft Sustainability Partner of the Year

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers