www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS maakt Netbiter gratis

HMS biedt klanten gratis toegang tot de Netbiter Argos remote management service, momenteel beschikbaar in negen talen.

HMS maakt Netbiter gratis
De op de cloud technologie gebaseerde Netbiter® remote management oplossing stelt gebruikers in staat om veldapparatuur, zoals elektriciteitscentrales, windmolens, tanks en andere veldtoepassingen via een computer op kantoor, een laptop of een smartphone te monitoren en te bedienen. HMS biedt het online data center, Netbiter Argos (www.netbiter.net), vanaf heden aan als een gratis dienst.

Door aansluiting van een Netbiter communicatie poort op de gewenste veldapparatuur, is het mogelijk om direct in te loggen op Netbiter Argos, en op afstand alle parameters van de veldinstallatie te visualiseren en te regelen.

Verder is Netbiter Argos met ingang van maart 2012 beschikbaar in negen talen: Duits, Italiaans, Frans, Spaans, Portugees, Chinees en Japans. Engelse en Zweedse versies waren al eerder beschikbaar.

Nog eenvoudiger om aan de slag te gaan
»We zijn erg blij dat we onze klanten gratis toegang kunnen bieden tot Netbiter Argos,» zegt Henrik Arleving, Product Line Manager, Remote Management bij HMS. »Dit is weer een stap waarmee we het voor gebruikers makkelijker maken om aan de slag te gaan met remote management. Door het nieuwe aanbod besparen de gebruikers niet alleen abonnementskosten, bovendien krijgen ze sneller aansluiting. De gratis cloud service en de uitgebreide taalondersteuning maakt Netbiter uniek op de markt.»

Hoe werkt Netbiter:
Netbiter is een compleet remote management pakket, dat bestaat uit drie hoofdelementen:
Ten eerste de fysieke laag, een Netbiter gateway die is verbonden met de externe apparatuur die gegevens verzendt en ontvangt.

Ten tweede het Netbiter Argos datacenter dat de gegevens over de veldapparatuur verzamelt en bewaart. Dit datacenter zorgt voor de veilige opslag van informatie en levert de gebruikers statistieken en rapporten over de prestaties van hun apparaten.

Ten derde een beveiligde toegang tot gegevens via een kantoorcomputer, een laptop of een smartphone, waarmee gebruikers de status van hun apparaten kunnen bekijken en deze kunnen bedienen met behulp van een grafisch dashboard.

Bezoek www.netbiter.com voor meer informatie en probeer de Netbiter Argos webinterface uit met een demo account.

Afbeelding 1: Dit Netbiter Argos screenshot toont het beheer op afstand van een generator.

Afbeelding 2: De drie elementen van de Netbiter oplossing: aansluitpoorten, beveiligde hosting en web interface

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers