www.technologieenindustrie.com
Steute

ES/EM 98

Nieuwe generatie, veelzijdig, zelfs in zware en explosieve omgevingen: standaard eindschakelaars voor extreme toepassingen

ES/EM 98
Vocht, extreme temperaturen en explosieve zones: typisch omgevingen voor de compleet nieuwe ES/EM 98 standaard serie eindschakelaars van steute. Met montageafmetingen volgens DIN EN 50041, zijn onze nieuwe eindschakelaars zeer veelzijdig. Hun robuuste metalen behuizingen zijn bestand tegen zware mechanische slijtage. Afhankelijk van de wensen van de gebruiker en van het type afdichting zijn varianten in beschermingsklassen IP 66, IP 67 en IP 69K leverbaar. Een breed temperatuurbereik van -40 ° C tot +100 ° C vergroot de toepassingsmogelijkheden voor deze nieuwe schakelaarserie nog verder.

Gebruikers kunnen kiezen uit een brede selectie van actuatoren en de beschikbare schakelaar inserts omvatten een nieuwe, drukresistente variant met drie contacten, ontworpen als een ‘snap-action’ contact met gedwongen verbreekcontact. In de nabije toekomst zullen ook varianten leverbaar zijn die zijn versterkt, om te kunnen voldoen aan de eisen voor gas- en stofexplosiebeveiliging (zones 1 en 2/zones 21 en 22 volgens de ATEX richtlijnen) en overeenkomstig zijn gecertificeerd. Als een verdere, vooral innovatieve aanvulling op de nieuwe serie, heeft steute de RF 98 draadloze uitvoeringen ontwikkeld, die werken volgens het "energy harvesting" principe en die geen kabels of batterijen nodig hebben. Met deze functies is de nieuwe serie geschikt voor uiteenlopende taken in de automatiseringsindustrie – met name in gebieden met extreme omgevingscondities.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers