www.technologieenindustrie.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology industrial 802.11n radio’s maken gebruik van verwisselbare geheugenkaart voor opslag en beheer van radioconfiguratie instellingen

Nu geïntegreerd in alle RadioLinx IHN (industriële 802.11n) van ProSoft Technology, is een nieuwe “Personality” specificatie die automatisch radioconfiguraties opslaat. Deze functionaliteit wordt inmiddels breed toegepast voor het opslaan en beheren van radioconfiguratie instellingen.

ProSoft Technology industrial 802.11n radio’s maken gebruik van verwisselbare geheugenkaart voor opslag en beheer van radioconfiguratie instellingen
De Automation-class RadioLinx IHN serie (industriële 802.11n) wordt uitgebreid met een Personality functie. Deze nieuwe functie laadt radioconfiguraties en slaat deze op. Hij bestaat uit een industriële SD (Secured Digital) geheugenkaart en biedt de radio de mogelijkheid om configuratie-informatie van en naar die kaart te lezen en te schrijven.

Kenmerkende voordelen voor de gebruiker:
- Het kunnen beheren en distribueren van meerdere configuratieprofielen. Dit is een waardevolle functionaliteit voor machinebouwers aangezien zij verschillende systemen moeten kunnen kopiëren, inclusief de instellingen.
- Versnelde uptime van het netwerk.
- Gemakkelijker back-up en onderhoud van radioconfiguraties.
- Schadeherstel (snel een gestoorde radiosite weer operationeel maken). In geval van een storing, kan met de Personality functie de configuratie snel worden geladen in een vervangende radio. De SD-kaart kan uit een radio, die niet meer operationeel is, worden verwijderd en worden ingebracht in een nieuwe radio (geen computer is daarbij nodig), of een opgeslagen configuratie kan worden gekopieerd naar een SD-geheugenkaart en worden ingebracht in de nieuwe radio. Als een radioconfiguratie is voltooid en opgeslagen (en een SD-kaart is aanwezig in de RadioLinx), dan schrijft de radio de nieuwe configuratie over op de Personality card.

De radio functioneert normaal, met of zonder een Personality kaart. Als hij is ingeschakeld, controleert de radio eerst de aanwezigheid van een SD-kaart die een configuratie bevat, zo ja, dan kopieert de radio de instellingen van de SD-kaart naar zijn interne flash geheugen. In overige gevallen gebruikt hij de configuratie die reeds geïnstalleerd is in het geheugen. Dit is standaard in alle modellen van de RadioLinx IHN-serie (Industrial 802.11n) van ProSoft Technology.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers