www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS partnerprogramma laat system partners meeprofiteren van HMS gateway en remote management oplossingen

HMS Industrial Networks kondigt de lancering aan van een nieuw partnerprogramma. Het programma mikt op system integrators, machinebouwers en overige bedrijven die Anybus gateways en Netbiter remote management oplossingen in hun aanbod willen opnemen.

HMS partnerprogramma laat system partners meeprofiteren van HMS gateway en remote management oplossingen
Partners die tot het programma toetreden kunnen zo meeprofiteren van een aantal van de meest geavanceerde netwerk connectivity producten op de markt en ook profiteren van een stuk lead sharing, project management en gezamenlijke marketing met HMS en HMS distributeurs, evenals van gratis technische ondersteuning en training via de HMS Academy.

»System integrators en machinebouwers hebben de sleutel gevormd tot ons succes op het gebied van gateways en beheer op afstand. Om de gestaag groeiende vraag naar Anybus en Netbiter oplossingen te ondersteunen en om de relatie met onze partners verder te verstevigen, lanceren we nu een officieel partnerprogramma,» zegt Anders Hansson, Marketing Director bij HMS. »Behalve de gelegenheid om bij hun oplossingen geld te verdienen met HMS producten, kunnen de partners die aan het programma deelnemen ook een sterke concurrentiepositie verwerven door de toevoeging van de krachtige industriële netwerk- en remote management oplossingen van HMS in hun aanbod.»

Twee partnerniveaus, Gold en Silver, zijn beschikbaar om de inspanningen van de partners te waarderen en te belonen. Alle deelnemende partners krijgen het recht om HMS gateways en remote management oplossingen aan te bieden en te promoten, met volledige ondersteuning van HMS, maar de Gold partners krijgen een uitgebreidere producttraining en hogere kortingen.

Lees meer op: http://www.anybus.com/partner/partnerprogram.shtml

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers