www.technologieenindustrie.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology® meldt nieuwe Smart Switch functionaliteit voor RadioLinx® Industrial Frequency Hopping Ethernet radio’s

De RadioLinx Smart Switch intelligente routingtechnologie maakt echte peer-to-peer draadloze Ethernet communicatie mogelijk. In combinatie met de Industrial Frequency Hopping Ethernet™ 1.1 Mbps datasnelheid capaciteiten, leveren de Smart Switch radio's van ProSoft Technology de beste prestaties voor elke toepassing.

ProSoft Technology® meldt nieuwe Smart Switch functionaliteit voor RadioLinx® Industrial Frequency Hopping Ethernet radio’s
ProSoft Technology® (www.prosoft-technology.com), een wereldwijd toonaangevende industriële communicatieprovider, is verheugd om de nieuwe Smart Switch functie te kunnen aankondigen, die wordt ondersteund in zijn RadioLinx® Industrial Frequency Hopping Ethernet Radio's voor het 2,4 GHz spectrum (900 MHz, evenals voor toepassingen in Noord-Amerika).

Met de Smart Switch technologie zijn de Ethernet radio's in staat om op intelligente wijze pakketten over het netwerk te sturen, het draadloze netwerk te beheren en echte peer-to-peer draadloze Ethernet communicatie te creëren. De krachtige, robuuste Industrial Ethernet radio's leveren draadloze connectiviteit over grote afstanden (tot 7+ km in Europa, tot en met 30+ mijl in Noord-Amerika) met 1.1 Mbps datasnelheden. In combinatie met de efficiënte Smart Switch functie, biedt deze oplossing industriële, proces- en SCADA-gebruikers betrouwbare 'any-node-to-any-node 'communicatie met topprestaties, waaronder snellere scantijden, snellere upload/downloads en kortere PING tijden.

Industrieën, die afhankelijk zijn van de robuuste en lange afstand prestaties van frequency hopping draadloze technologieën, krijgen nu een extra voordeel door de echte netwerkconnectiviteit. Met Smart Switch gedraagt het SCADA netwerk zich als een echt Ethernet-netwerk waarmee de systeemprestaties worden verbeterd.
Een ander uniek kenmerk van de Industrial Frequency Hopping Ethernet radio is een seriële poort die kan worden gebruikt om gegevens uit een serieel apparaat te halen en via draadloos Ethernet te versturen naar een klant.

Voor configuratie en geavanceerde netwerkbrede diagnostiek, gebruiken de radio's ControlScape configuratie- en diagnostische software, een eenvoudig te gebruiken grafische interface voor configuratie en netwerkbrede diagnostiek. Een OPC server is eveneens opgenomen voor draadloze netwerk monitoring binnen HMI-schermen.

De Industrial Frequency Hopping Ethernet radio's met Smart Switch technologie zijn wereldwijd beschikbaar via het ProSoft Technology distributiekanaal. Voor bestaande gebruikers van de RadioLinx® Industrial Frequency Hopping Ethernet radio's (RLX-IFHx serie), is de Smart Switch functie backward compatibel, zodat bestaande apparaten kunnen worden opgewaardeerd in het veld.

Alle RadioLinx producten zijn licentievrij en volgens ISA 12.12.01 Class I, Div 2 gecertificeerd voor gevaarlijke locaties. Alle modules worden geleverd met drie jaar garantie.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers