www.technologieenindustrie.com
Delphin Technology AG

ProfiMessage - state of the art modulaire meettechniek

ProfiMessage van Delphin is een nieuw, krachtig systeem voor data-acquisitie, monitoring en automatisering van machines, installaties en testopstellingen. ProfiMessage is een modulair systeem dat gebruik maakt van master- en slaveapparaten en middels een scala van verschillende I/O-modules aanpassing aan elke taak mogelijk maakt. Toepassingsgebieden variëren van het monitoren van industriële processen tot en met laboratorium data-acquisitie en testbank automatisering. De ProfiMessage apparaten zijn voorzien van universele connectiviteit en hun flexibele I/O-modules bieden een brede range van procesinterfaceopties. Profibus-DP, Modbus of CAN-bus maken aansluiting mogelijk met PLC-systemen voor data-uitwisseling.

ProfiMessage - state of the art modulaire meettechniek
Analoge en digitale sensorsignalen kunnen gelijktijdig gegevens opslaan in een onafhankelijk 16 GB geheugen, waarna vervolgens data-analyse en -evaluatie mogelijk is. Het geheugen kan worden uitgelezen met behulp van USB of Ethernet-interfaces. Elke ingang en uitgang is differentieel, hoognauwkeurig en galvanisch gescheiden. Afhankelijk van het type I/O-module dat wordt gebruikt, kan elke ingang apart worden geconfigureerd voor de meting van mV, mA, RTD's en thermokoppels. ProfiMessage is ook uitgerust met digitale ingangen, zodat die kunnen functioneren als status- of frequentie-ingangen, evenals als digitale/analoge uitgangen.

Interne softwarekanalen maken functies mogelijk als grenswaarde monitoring, integratie of online berekeningen, en zijn eenvoudig te configureren. Ze zorgen ervoor dat de apparaten effectief kunnen worden ingezet als monitoring- en registratiesystemen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Delphin Technology AG
Loggito en ProfiSignal Web
Delphin Technology AG
Expert Logger 400
Delphin Technology AG
Expert Vibro

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers