www.technologieenindustrie.com
ISaGRAF

ISaGRAF en infoteam Software tekenen strategische samenwerkingsovereenkomst

ISaGRAF en infoteam Software kondigen met trots aan dat zij een strategische samenwerkingsovereenkomst hebben ondertekend. Onder de voorwaarden van deze overeenkomst, wordt infoteam Software distributeur van het ISaGRAF product, en een preferred Engineering Services leverancier in Europa, Duitsland en China, met toegang tot geavanceerde tools voor IEC 61499 en IEC 61508 safety. Deze overeenkomst maakt het tevens mogelijk voor ISaGRAF om infoteam-diensten te koppelen aan hun producten om zo een nog vollediger aanbod te kunnen aanbieden aan klanten wereldwijd.

ISaGRAF en infoteam Software tekenen strategische samenwerkingsovereenkomst
ISaGRAF zal haar IEC 61131 en IEC 61499 topproduct, ISaGRAF, verder ontwikkelen en promoten, naast een aantal belangrijke technologieën die door infoteam ter beschikking worden gesteld.

infoteam Software zal zijn bekende OpenPCS product blijven ondersteunen. Daarnaast zal infoteam Software engineeringdiensten leveren op het gebied van industriële en safety-automatisering voor de ISaGRAF producten. infoteam Software wordt tevens in staat gesteld het ISaGRAF programma te combineren met zijn actuele technologie en biedt zijn bestaande klantenbestand daarmee een ontwikkeltraject voor de lange termijn.

"Deze samenwerking is een natuurlijke evolutie voor infoteam. Het gebruik van de technologische innovaties en de superieure omgeving binnen het ISaGRAF Automation Collaborative Platform, zullen infoteam helpen bij het focussen op het leveren van de best mogelijk oplossingen voor de behoeften van zijn klantenbestand en voor de automatiseringsmarkt in het algemeen. Terwijl ISaGRAF en Infoteam ooit concurrenten waren, maakt deze samenwerking ons aanbod uniek in de wereld," aldus dr Wolfgang Brendel, bestuursvoorzitter van infoteam Software.

"infoteam levert een krachtige engineeringtak voor de ISaGRAF activiteiten. Zijn activiteiten in Europa en Azië zullen een belangrijke bijdrage leveren bij het helpen van klanten om nieuwe producten te ontwikkelen met behulp van ISaGRAF. Alle expertise die infoteam heeft opgedaan bij het ontwikkelen en promoten van de IEC 61131 OpenPCS oplossingen, zal, gecombineerd met de ISaGRAF technologie, directe voordelen opleveren voor de ISaGRAF gemeenschap", zegt Julien Chouinard, managing director van ISaGRAF.

Over infoteam Software

infoteam Software AG ontwikkelt systeemsoftware voor industriële automatisering, biowetenschappen en gezondheidszorg. Het in Duitsland gevestigde bedrijf werd opgericht in 1983 en biedt nu aan 130 mensen werk in het hoofdkwartier in Bubenreuth, dicht bij Erlangen, Duitsland, en haar twee dochterondernemingen in Zwitserland en China. De belangrijkste focus van de ontwikkelactiviteiten is software voor Windows en Linux, naast embedded systemen voor industriële besturingen, robotica, medische diagnostiek en laboratoriumautomatisering, en energieopwekking en -distributie. Dit productportfolio wordt gecompleteerd met een brede range van diensten, ondersteuning, training en workshops. De klanten van infoteam omvatten de toonaangevende producenten van industriële besturingen voor medische technologie, automatisering en energieopwekking en -levering in Europa, de VS en het Verre Oosten. Het bedrijf is gevestigd in Bubenreuth dichtbij Erlangen, in het zuiden van Duitsland. infoteam Software Stäfa is een volle dochteronderneming in Zwitserland. infoteam Software Beijing/China Co. Ltd. is een volle dochteronderneming voor de regio Azië-Pacific. infoteam Software is ISO 9001:2008 gecertificeerd.
Website: www.infoteam.de

Contacten binnen infoteam:

Michaela Finnie
Communicatiemanager
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
infoteam Software AG
Am Bauhof 9
91088 Bubenreuth
Duitsland
Tel.: +49-9131-7800-829

Christopher Schemm
International Sales
infoteam Software AG
Am Bauhof 9
91088 Bubenreuth
Germany
Tel.: +49-9131-7800-28
E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers