www.technologieenindustrie.com
NORD Drivesystems

Nieuwe motorencatalogus van NORD Drivesystems

NORD Drivesystems brengt zijn nieuwe M7000-catalogus “Elektrische motoren" uit. Op Via www.nord.com kan de gedrukte versie worden besteld en is de elektronische versie beschikbaar voor download. De catalogus geeft een overzicht van de door NORD geproduceerde asynchrone laagspanningsmotoren. Het beschrijft in detail de gevolgen van de overgang naar IE2.

Nieuwe motorencatalogus van NORD Drivesystems

De catalogus geeft een overzicht van de efficiency-eisen die gelden op verschillende markten en biedt, gerangschikt naar target-regio, snel toegang tot een juiste motorkeuze. Het bevat de technische gegevens van de IE1 en IE2-motoren van NORD samen met een vergelijkende tabel met de motoreigenschappen en de typeplaatje-afbeeldingen voor volledige duidelijkheid. IE2 motoren van NORD Drivesystems leveren minimaal het rendement dat wordt vereist door ErP 2009/125/EG V0640-2009. Bij de implementatie van de nieuwe eisen betreffende het nieuwe eco-design heeft NORD zoveel mogelijk vastgehouden aan bestaande motorafmetingen waardoor vervanging zo eenvoudig mogelijk blijft. Aangezien bovendien de energiebalans van de motoren superieur is aan de IE1 motoren, kunnen kleinere bouwgroottes worden toegepast in bepaalde toepassingen. Zoals steeds zijn de motoren geschikt voor 50 Hz en 60 Hz-bedrijf. NORD heeft eveneens een breed spanningsbereik bij de motoren gehandhaafd, waardoor wereldwijd functioneren probleemloos mogelijk is.

Figuurbijschrift: Meer dan motorgegevens en functionele opties: de nieuwe catalogus van NORD biedt een gedetailleerd overzicht van applicatiespecifieke IE2 eigenschappen. 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers