www.technologieenindustrie.com
Bartec

POLARIS Touch Panel-PC's voor gevaarlijke gebieden met LED-technologie

POLARIS Touch Panel-PC's met LED-technologie zijn een innovatieve verbetering van de bestaande POLARIS Panel-PC's. Verkrijgbaar in de maten 5,7", 10,4" en 12,1", zijn deze apparaten zijn ontworpen voor het comfortabel bedienen van eenvoudige machines, zoals mixers, drogers of vulstations en voor de regeling en supervisie van complexe machines, zoals reactoren, centrifuges of kogelmolens. Alle POLARIS apparaten zijn ontworpen voor gebruik in zone 1 + 2, alsmede in zone 21 + 22. Dit garandeert het gewone PC comfort ook in gevaarlijke gebieden. De panel PC's zijn met name geschikt voor gebruik in de chemische, petrochemische en farmaceutische industrie.

POLARIS Touch Panel-PC's voor gevaarlijke gebieden met LED-technologie
De hoge-resolutie schermen met LED achtergrondverlichting en touch-screen zorgen voor een intuïtieve en eenvoudige bediening. Zelfs met grote kijkhoeken of onder ongunstige lichtomstandigheden, garandeert de nieuwe LED-displaytechnologie een optimaal contrast. De beproefde LX800 processor biedt voldoende rekenkracht voor de weergave van HTML-pagina's of om te dienen als een remote client. Dit maakt high-performance visualisatie en de afhandeling van processen on-site mogelijk. Voor meer rekenkracht is optioneel een high-performance Intel ® Atom met 1,6 GHz in combinatie met Windows® 7 Embedded leverbaar.

De nieuwste visualisatiesoftware voor de POLARIS serie BMS Graf Pro Runtime 7 stelt de gebruiker in staat om te werken onder Windows® XP Embedded, bijvoorbeeld om projecten door te sturen via Ethernet, om grafische lijsten te gebruiken of om een geïntegreerd user management toe te passen.

Een intrinsiek veilige USB-interface voor USB Ex i-memory sticks is tevens inbegrepen. In aanvulling daarop kunnen een intrinsiek veilige muis, een trackball en een touchpad worden aangesloten.

POLARIS apparaten zijn verkrijgbaar in standaard uitvoeringen of in klantspecifieke uitvoeringen. Ze kunnen ook worden geleverd in een roestvast stalen behuizing.

Voordelen
- LED-technologie
- Hogere schermresolutie
- Besturing via touch-screen
- Processor tot 1,6 GHz
- User management
- Remote desktop oplossing
- Weergave van HTML pagina's
- Directe koppeling in gevaarlijke gebieden.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers