www.technologieenindustrie.com
Westermo Teleindustri AB

i-line familie

Westermo lanceert de i-line familie Ethernet-producten, geoptimaliseerd voor toepassingen in de machinebouw, gebouwautomatisering, fabrieksautomatisering en CCTV bewakingstoepassingen. De nieuwe serie omvat standaard en compacte Ethernet-switches, mediaconverters en Power over Ethernet (PoE) switches.

i-line familie
De Westermo i-line omvat componenten geschikt voor een industriële omgeving, met eenvoudig toepasbare functies en betrouwbare en consistente werking. Alle i-line-apparaten zijn geschikt voor DIN-rail montage en hebben dubbele 24VDC schroefklemingangen die ze geschikt maken voor toepassingen waarbij een secundaire energiebron wordt gebruikt om te zorgen voor een hoge systeemintegriteit. Elk apparaat in de serie is voorzien van een configureerbaar relais dat een alarmsignaal afgeeft als er iets gebeurt met de poorten of de voeding. De robuuste IP-31 conforme aluminium behuizing is ideaal voor het afvoeren van warmte en maakt een breed temperatuurbereik mogelijk.

Onder de gelanceerde producten is een standaard 8-poorts 10/100TX Fast Ethernet switch (SDI-880). Deze is uitgerust met een 2 Gbit/s packet switch engine die twee prioritaire data queues ondersteunt teneinde de verzending van data zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Een tweede 8-poorts Ethernet fiber switch (SDI-862) heeft zes 10/100TX poorten en biedt de keuze voor hetzij twee multimode, dan wel twee single mode fiber poorten, waarmee data over afstanden tot 2 km respectievelijk 30 km kan worden verzonden.

Twee compacte (111,8 mm x 30 mm x 98,2 mm) 5-poorts switches zijn ook beschikbaar. De SDI-550 is een eenvoudige 5-poorts 10/100Base-TX Ethernet-switch, terwijl de SDI-541 een 5-poorts industriële snelle Ethernet-switch is met vier 10/100Base-TX poorten en een 100Base-FX poort die zowel single- als multimode fibre ondersteunt. Beide modellen kunnen werken met variabele voedingen, waaronder een 24VAC voeding, waardoor ze ideaal zijn voor de gebouwautomatisering industrie.

De i-line serie omvat ook twee PoE switches, ontworpen om een uplink aansluiting voor hoge bandbreedtes mogelijk te maken voor grootschalig toezicht in transportsysteemnetwerken. Modellen met vier of acht IEEE 802.3af Fast Ethernet PoE-poorten zijn leverbaar, beide met 2 Gigabit uplink poorten. Een geïntegreerde 12 V tot 48 V power booster maakt de units ideaal voor de installatie van standaard PoE IP camera's in bussen, treinen en schepen.

De i-line range wordt gecompleteerd door een selectie van Ethernet media converters. De MCI-211G converteert 10/100/100TX naar Gigabit fibre en met zijn hot-swappable Small Form-factor Plugable (SFP) vezelontvanger kan de unit opereren over bijna elk vezeltype en elke vezelafstand, ondersteund door SFP. Het MCI-422-model is niet alleen een 2-kanaals RJ45 naar fibre mediaconverter, maar tevens een compacte 4-poorts 10/100 Mbit/s Fast Ethernet switch. De unit is eenvoudig te configureren met behulp van een DIP schakelaar. Het apparaat ondersteunt zowel multimode als single mode glasvezel.

Voor meer informatie ga naar www.westermo.com

Figuren:
SDI-550: Compacte 5-poorts Ethernet Switch
PSI-1010G: 8 PoE+2Gb Booster PoE Switch. 24V or 48V.
MDI-211G: Gigabit Ethernet mediaconverter.
 
Westermo Teleindustri AB
Product Manager
KLOOSTERMAN Arne
Phone +46 (0)16 428 053
Fax +46 (0)16 428 001
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers