www.technologieenindustrie.com
FAULHABER GROUP

2232/2250…BX4 CSD/CCD

's Werelds kleinste borstelloze motor met geïntegreerde motion controller

2232/2250…BX4 CSD/CCD
De bekende BX4 serie borstelloze DC servomotoren van FAULHABER wordt uitgebreid met een innovatief nieuw type. Met een 22 mm module is de 2232/2250...BX4 CSD/CCD 's werelds kleinste borstelloze motor met geïntegreerde motion controller in een standaard diameter bouwvorm. De motor combineert alle voordelen van de BX4 technologie op kleine schaal: lange levensduur, hoog non-cogging koppel en vrij van kleefstoffen. Dit maakt de motoren ideaal voor gebruik in veeleisende toepassingen, zoals robotica, automatisering, medische technologie, speciale machines en de luchtvaartindustrie.

De aandrijvingen zijn gebaseerd op bewezen FAULHABER motioncontrolsystemen. Met hun compacte, standaarddiameteruitvoering en toegesneden overbrengingen, bieden ze de ideale aandrijfoplossing voor een breed scala van toepassingen. De aandrijvingen zijn uitgerust met seriële RS232 of CAN-interfaces en kunnen worden geconfigureerd met behulp van FAULHABER Motion Manager 4.4 software. Extra functies zorgen voor verdere uitbreiding van hun applicatiemogelijkheden: een groot temperatuurbereik van -25 tot +85° C, thermisch acceptabele continue stroom tot 0,69 A en flexibel configureerbare snelheden in de range van 5 tot 8000 omw/min. De units zijn op aanvraag ook leverbaar met klantspecifieke software.

Alle producten met geïntegreerde elektronica hebben automatische piek- en stroombeperking ter bescherming van de motor en de elektronica. Optioneel kunnen de motor en de elektronica met afzonderlijke voedingsspanningen gevoed worden. De nieuwe aandrijvingen zijn leverbaar in twee motorlengtes (32 en 50 mm) met een nominale spanning van 24 VDC. Kenmerkende eigenschappen van deze innovatieve nieuwe producten zijn een zeer vlakke koppel-/snelheidscurve en een uitstekende koppel/volume verhouding, met koppels van 18 tot 35 mNm.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers