www.technologieenindustrie.com
PRO-PEN

P5000ZEM

De P5000ZEM biedt een kolomgemonteerde micro-percussie markeringsoplossing. Deze machine onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak, de precisie van de markering en door de gemotoriseerde Z-as, waarop een taster is aangebracht waarmee het markeeroppervlak kan worden gevonden. De machine is ontworpen voor het markeren van afzonderlijke items en kleine series, voor tal van toepassingen: traceerbaarheid van onderdelenpartijen in een industriële omgeving, markeringstations voor luchtvaartonderdelen, gereedschapsidentificatie enz.

P5000ZEM
Allereerst is de P5000ZEM eenvoudig in het gebruik. Gewoon plaatsen op een werkbank, inpluggen en hij is klaar om te markeren. Het toetsenbord stuurt de ingebouwde software aan en voorziet de gebruiker van alle traceerbaarheidsfuncties: tekst, tellers, data, serienummers, Data MatrixTM codes, logo's etc. Markeerbestanden zijn makkelijk te maken met behulp van een groot 140 x 128 pixelscherm en een pictogram gestuurde grafische display. Logo's of bestanden kunnen worden geïmporteerd of geëxporteerd met een simpele USB-geheugenstick. Hij kan karakters markeren tussen 0,5 mm en 99 mm hoog, over een breed markeergebied tot 100 x 120 mm, voor onderdelen tot 300 mm hoog.

Een ander kenmerk van de P5000ZEM is de zeer nauwkeurige markering door de uitstekende kwaliteit en de nauwkeurige besturing van het markeergereedschap, gecombineerd met de nieuwste generatie besturingselektronica.

Tenslotte is de P5000ZEM is een zeer productieve markeeroplossing. De gemotoriseerde Z-as zorgt ervoor dat handmatige aanpassing, waarbij de markeerkop op het juiste niveau ten opzichte van het onderdeel wordt geplaatst, niet meer nodig is. De P5000ZEM is bovendien snel en levert een uitstekende markeringskwaliteit voor maximaal 5 karakters per seconde

De P5000ZEM werkt met een enkele elektrische voeding van tussen de 90 en 230 V; meer dan 20 talen zijn beschikbaar op de user interface. Met deze oplossing kunt u al uw metalen, legeringen en kunststoffen markeren, ongeacht hun vorm of oppervlakte-afwerking (vlak, bol, gefreesd, ruw, geschilderd, enz.). Hij accepteert ook markeergegevens via het toetsenbord of een barcodelezer en heeft opslagcapaciteit voor meer dan 1000 markeerbestanden. Dit is de oplossing die de kwaliteit en flexibiliteit biedt voor al uw identificatie- en traceerbaarheidsbehoeften.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers