www.technologieenindustrie.com
FIF

De Traject Expertise van de Franse Spoorwegen

Betrokkenheid bij de meeste van de grootste projecten over de hele wereld, als de Oost-Europese hogesnelheidslijn - de eerste interoperabele hogesnelheidslijn in Europa – zowel als High Speed One in Engeland en de Cairo Metro, zorgde in 2009 bij de Infrastructure Group van de Franse Federation of Railway Industries voor een omzet van 1700m in 2009, waarbij 40% afkomstig was uit de export. Bij het bedrijf werken meer dan 7000 mensen, 2700 van hen zijn werkzaam buiten Frankrijk. De activiteiten werden toegelicht tijdens de InnoTrans 2010 vakbeurs in Berlijn.

De Traject Expertise van de Franse Spoorwegen
Het succes van de Group is het resultaat van tientallen jaren ervaring opgedaan op enkele van de grootste spoorwegnetwerken ter wereld, ondersteund door forse investeringen in onderzoek en ontwikkeling, hetgeen heeft geleid tot vele innovaties, met als doel het verlagen van Life Cycle kosten voor de infrastructuur, terwijl de beschikbaarheid wordt verhoogd. Deze innovaties omvatten: warmtebehandelde rails, bainitische rails en "Silent track" geluiddempers van Tata Steel, Fastclip bevestigingsmiddelen en het Vanguard systeem van Railtech International, het ballastloze tunnelvolgsysteem en de slijtageverminderende flenzen van Sateba, de Easyswitch-R geïntegreerde actuator en de SURVAIG-NG predictieve onderhoudssoftware van Vossloh Cogifer en de BOA railvervangings- en neutralisatietrein van TSO.

Leden van de Group zijn in staat om het volledige scala van trajectonderdelen te leveren, alsmede de aanleg en het onderhoud uit te voeren van trajecten voor hoge snelheid, zware vracht, gemengd verkeer (vracht- en personenvervoer) en stadsvervoerlijnen.

De Group omvat ALR (profielen voor lasplaten), FLB (stalen hoekprofielen), Matisa (spoorbouw en machineonderhoud), Railtech International (lassen, flexibele railbevestigingen, railelektrificatie), Sateba en Stradal (betonnen dwarsliggers), Tata Steel (rails, metalen bielzen, geluidonderdrukking, modulaire platforms en bovenleidingmasten), TenCate Geosynthetics (geosynthetics) en Vossloh Cogifer (wissels en kruisingen en signaleringssystemen), plus Colas Rail, Européenne de Travaux Ferroviaires en TSO die actief zijn op het gebied van spooraanleg en onderhoud.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers