www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

MAC335 universele codelezer

De compacte MAC335 universele code lezer van Pepperl + Fuchs kan alle gangbare 1D-en 2D-codesymbologieën lezen binnen een zeer groot bereik zonder dat daar mechanische aanpassingen voor nodig zijn. Een groot aantal krachtige functies, zoals JavaScript-functies, een hoge resolutie, IP65 bescherming en de intuïtieve Vision Configurator besturingssoftware, maken deze lezer ideaal voor vele industriële toepassingen.

MAC335 universele codelezer
Met de MAC335 lanceert Pepperl + Fuchs een innovatieve stationaire universele codelezer die in staat is om alle gangbare 1D en 2D-codes (25 verschillende codesymbologieën) te lezen. Het is een economische compacte lezer met kleine inbouwmaten die is ontworpen voor stationaire lezing. De MAC335 kan codes lezen binnen een zeer groot bereik van 20 mm tot 300 mm. Dit betekent dat codes betrouwbaar gelezen kunnen worden zonder dat de lenzen mechanisch moeten worden aangepast of verschillende lenzen of andere codelezer uitvoeringen moeten worden gebruikt. De hoge resolutie van 1,3 megapixels maakt het mogelijk om zowel zeer kleine als grote codes te lezen zonder de instellingen te hoeven wijzigen.

De JavaScript-functionaliteit, die uniek is in deze sector van de markt, maakt het mogelijk de lezer te koppelen met alle gangbare programma's, en evaluaties uit te voeren op de lezer zelf. Het is ook mogelijk om opdrachten direct op de lezer uit te voeren, bijvoorbeeld ‘dat deze motor behoort tot de groep voertuigen die op deze transportband wordt gefabriceerd’, en soortgelijke taken. Deze functie betekent doorgaans dat er geen pc downstream hoeft te worden geïnstalleerd voor evaluatiedoeleinden.

Om met verschillende codelezers te kunnen werken, ontwikkelde Pepperl + Fuchs een standaard operator interface, de Vision-Configurator. Met behulp hiervan kunnen alle parameters intuïtief worden ingesteld en kunnen, naast andere functies, de beelden van de lezer worden weergegeven. Deze codelezer kan bovendien gemakkelijk worden geparametriseerd met Data Matrix control codes, zonder dat het nodig is om operating software te gebruiken.

Met zijn robuuste behuizing en de IP65 beschermingsgraad, is de MAC335 ook zeer geschikt voor zwaar industrieel gebruik.

Afbeelding: De MAC335 compacte lezer met JavaScript-functies.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
PEPPERL+FUCHS: Betrouwbare inclinatiemeting
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
100% veilige X-As Positionering

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers