www.technologieenindustrie.com
NORD Drivesystems

http://food.nord.com

NORD DRIVESYSTEMS produceert hoogwaardige, kostenbewuste aandrijftechnologie voor de voedingsindustrie. In het kader van sectorspecifieke automatiseringseisen, is een nieuwe micro-site geïntroduceerd op http://food.nord.com waarop oplossingen en producten worden gepresenteerd.

http://food.nord.com
Het productenprogramma van NORD omvat uitvoeringen van motorreductoren voor vochtige omgevingen, die 100% oliedicht, hygiënisch en betrouwbaar zijn. Speciale uitvoeringen zijn leverbaar voor het complete productenscala, inclusief geschiktheid voor een groot temperatuurbereik, zeer gladde oppervlakken voor het afspuiten, beschermende coatings met een garantie van vijf jaar, verhoogde corrosiebescherming en speciale smeermiddelen. Kenmerkende toepassingen zijn het verpompen, mengen, koelen, vervoeren, en verpakken van food producten. Motorreductoren kunnen worden gemodificeerd en worden aangepast aan elke ruimte binnen voedselverwerkende apparatuur en verpakkingsmachines. NORD levert daarbij een aandrijfprogramma dat nagenoeg universeel geschikt is voor alle toepassingen in de voedingsindustrie.

Afbeelding: Op food.nord.com kunnen voedselverwerkende bedrijven snel een overzicht krijgen van NORD’s brede productenrange en industriespecifieke oplossingen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers