www.technologieenindustrie.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Via je iPhone toegang tot actuele procesvariabelen met ProSoft Technology Industrial Hotspots

Door de nieuwe ScadaMobile applicatie voor het iPhone platform van SweetWilliam Automation™ te gebruiken, kunnen engineers gegevens oproepen en verwerken op een Ethernet/IP of Modbus TCP/IP netwerk, gebruikmakend van de ingebouwde Wi-Fi kaart van de iPod Touch of de iPhone en de ProSoft Technology Industrial Hotspot oplossing.

Via je iPhone toegang tot actuele procesvariabelen met ProSoft Technology Industrial Hotspots
ProSoft Technology annonceert de ondersteuning van de Industrial Hotspot serie radio’s samen met de nieuwe ScadaMobile applicatie van SweetWilliam Automation voor het iPhone/iPod platform. De applicatie is ontwikkeld om engineers toegang te geven tot live procesbesturingsvariabelen en ze de mogelijkheid te geven om deze gegevens op afstand vanaf hun iPhones te modificeren.

In de praktijk creëert de applicatie een veilige draadloze interface tussen een iPhone apparaat en een bestaand 802.11 draadloos netwerk op de fabrieksvloer, zodat een iPhone daadwerkelijk Modbus TCP/IP en Ethernet/IP procesvariabelen kan uitlezen van Programmable Automation Controllers/Programmable Logic Controllers (PAC/PLC’s), verspreid over de fabriek. Deze live waarden worden weergegeven in gestileerde lijsten en bevatten door de gebruiker ingestelde variantiegrenzen en alarmeringen. Engineers zijn in staat om deze variabelen te volgen in real-time en om direct aanpassingen te doen vanaf een iPhone apparaat.

Aanvullende beveiligingsvoorzieningen worden geleverd door zowel de iPhone als de Hotspot radio’s teneinde ongeautoriseerde toegang tot het netwerk te voorkomen. De nieuwe 802.11n Industrial Hotspots zijn uitgerust met WPA2-PSK en 802.11i RADIUS beveiliging die ongeautoriseerde toegang en modificaties van het netwerk voorkomen. ScadaMobile levert een voorziening betreffende de configuratie die de gebruiker vraagt om een correcte beveiligingscode in te voeren die zowel dient als een wachtwoord voor toegang tot het newerk en als beveiligings-tag in de CPU. Als ScadaMobile opstart moet de beveiligingscode overeenkomen met die in de CPU teneinde verbinding te kunnen maken.

Door gebruik te maken van de ScadaMobile applicatie samen met de ProSoft Technology Industrial Hotspot serie radio’s, kunnen engineers hun industriële processen op afstand beheren. De Industrial Hotspots zijn gecertificeerd voor gevaarlijke omgevingen en geoptimaliseerd voor fabrieksbrede netwerkintegratie, met name de nieuwe 802.11n serie die is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van industriële klanten die om gebruiksgemak, robuustheid en betrouwbare industriële communicatie vragen.

Voor plant engineers is van belang:
- Live monitoring van procesdata voor engineers en operators op de fabrieksvloer
- Veilige monitoring op afstand en modificatie van live procesdata
- Real-time alarm management.

Alle ProSoft Technology® draadloze oplossingen worden geleverd met drie jaar garantie en onbeperkte technische ondersteuning voor de levensduur van het product.

Voor meer informatie over de ScadaMobile applicatie, bezoek:
www.sweetwilliamautomation.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers