www.technologieenindustrie.com
NORD Drivesystems

Uniek robuust UNICASE ontwerp

Het UNICASE ontwerp voor tandwielreductoren van NORD integreert alle lagers in één enkel gietstuk en elimineert zo alle aandrijf- en dwarskrachten die tot vervorming van afdichtingsoppervlakken zouden kunnen leiden.

Uniek robuust UNICASE ontwerp
De afwerking van deze unicase wordt gedaan in een mal, op state-of-the-art CNC machines. Het unicase ontwerp wordt gekenmerkt door een hoog niveau van precisie van precisie, stijfheid en sterkte. Tussen de aandrijving en tandwielen zitten geen naden die zijn blootgesteld aan aandrijf- of dwarskrachten. Met het unicase principe is het mogelijk de aandrijfassen boven elkaar te plaatsen, waardoor een compacter ontwerp mogelijk is, met grotere rollagers waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd.

De unicase behuizingen bieden optimale afdichting, rustige loop, hoge aandrijfkracht, smeermiddelen gaan langer mee, optimale levensduur van lagers en tandwielen, hoge betrouwbaarheid en vele andere voordelen. Ze zijn leverbaar in 6 bouwgrootte, zijn geschikt voor spiegelbeeld-inbouw en hebben dezelfde afmetingen van behuizing en inbouwmaten voor alle vertragingen (2 en 3 traps).

Afbeelding: UNICASE behuizingen vergeleken met traditioneel ontwerp.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers