www.technologieenindustrie.com
DORNER

Dorner vergroot de service op de Franse markt met de opening van zijn nieuwe verkoopkantoor in Parijs

Dorner heeft een nieuw verkoopkantoor in Parijs geopend om haar Franse klanten beter van dienst te kunnen zijn. Dorner (https://www.dornerconveyors.com/) is marktleider op het gebied van ontwerp, toepassing, productie en integratie van industriële en sanitaire precisietransportsystemen.

Dorner vergroot de service op de Franse markt met de opening van zijn nieuwe verkoopkantoor in Parijs

 

Het nieuwe kantoor is gevestigd in een voorstad ten zuidwesten van Parijs en bekrachtigt Dorner's continue betrokkenheid bij Frankrijk en haar Franstalige klanten en verkooppartners. Het nieuwe kantoor is gevestigd op:

Dorner S.A.R.L.

8-10 Rue de Nieuport

78140 VELIZY VILLACOUBLAY

Frankrijk

Met de toevoeging van het kantoor in Parijs is de laatste stap gezet  in de verdere groei van Dorner in Europa en het Midden-Oosten. In 2018 voltooide Dorner Europe een uitbreiding van haar vestiging in Jülich, Duitsland, waar nu extra transportbandlijnen geproduceerd worden, waaronder de populaire serie 2200 transportbandplatform. De 2200 serie is een veelzijdige transportband die ontworpen is voor uiteenlopende toepassingen en industrieën, waaronder accumulatie, transport van kleine onderdelen, hellingen, geautomatiseerde en handmatige assemblage, verpakking en industrie.

Dorner heeft eveneens vestigingen in Burlington, Ontario, Canada; Penang Maleisië;, Guadalarja Mexico en hoofdkantoren in Hartland, WI, VS. Voor meer informatie over Dorner’s industriële en sanitaire platforms, bezoek http://www.dornerconveyors.com

 

Contact Dorner op Facebook op www.facebook.com/dornerconveyors

Volg Dorner op Twitter op www.twitter.com/dornerconveyors

Abonneer je op Dorner op YouTube op https://www.youtube.com/user/DornerConveyors

Volg Dorner op LinkedIn op www.linkedin.com/company/dorner-mfg-corp


 

 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers