www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS voegt CompoNet toe aan de Anybus CompactCom familie

De nieuwe embedded communicatiemodule verminder ontwikkelingsinspanningen met 70%, verkort de time-to-market en minimaliseert ontwikkelrisico’s.

HMS voegt CompoNet toe aan de Anybus CompactCom familie
HMS Industrial Networks brengt een nieuwe embedded communicatiemodule voor CompoNet op de markt, als nieuwste lid van de Anybus CompactCom (Anybus-CC) productfamilie. Met de introductie van de CompoNet module, completeert HMS zijn aanbod voor CIPTM (Common Industrial Protocol) ondersteunde netwerken.
De nieuwe Anybus-CC communicatiemodule biedt apparatenproducenten een snelle en makkelijke manier om hun automatiseringsproducten te koppelen met CompoNetTM. De kant-en-klare oplossing vermindert het ontwikkelingswerk met 70%, verkort de time-to-market en beperkt ontwikkelrisico’s.

Anybus-CC is een familie van uitwisselbare plug-in communicatiemodules die 18 verschillende veldbus- en industrial Ethernet technologieën ondersteunen. Alle modules worden geleverd in een beveiligde behuizing met ongeveer de afmetingen van een compacte flash card. De kern van de module is de NP30 microprocessor van HMS. De hardware en software applicatie-interface van de Anybus-CC module voor CompoNetTM werkt op dezelfde manier als alle andere Anybus-CC modules en daarom is de nieuwe module volledig uitwisselbaar met alle actieve Anybus-CC modules.

CompoNetTM voorziet gebruikers van een bit-level netwerk voor het besturen van kleine, high-speed machines en van CIPTTM netwerk services, om te kunnen koppelen met de fabriek en het bedrijf. Als lid van de CIP Networks (DeviceNetTM, ControlNetTM and EtherNet/IPTM) familie, voldoet CompoNet aan de eisen die gesteld worden aan applicaties die grote aantallen eenvoudige sensoren en actuatoren gebruiken, door het bieden van high-speed communicatie met configuratie-tools en door dit te combineren met een efficiënte constructie, een eenvoudige set-up en met een hoge beschikbaarheid - en dat allemaal op een single netwerk.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers