www.technologieenindustrie.com
Southco

Nieuw kunststof constant koppel scharnier van Southco maakt aangepaste werking mogelijk en is bestand tegen corrosie

Southco heeft zijn succesvolle lijn E6 constant koppel scharnieren uitgebreid met een kunststof versie, ontworpen voor gebruik in corrosieve omgevingen. Southco's lijn van Constant Torque Position Control scharnieren biedt constante weerstand over het gehele bewegingsbereik, waardoor gebruikers eenvoudig deuren, beeldschermen en andere scharnierend gemonteerde componenten kunnen positioneren en veilig onder elke gewenste hoek kunnen vastzetten - volledig geopend, volledig gesloten of ergens daar tussenin.

Nieuw kunststof constant koppel scharnier van Southco maakt aangepaste werking mogelijk en is bestand tegen corrosie

Het kunststof E6 constant koppel scharnier met positieregeling is gemaakt van robuust kunststof en roestvast staal en biedt de voordelen van een constant koppel bij een eigentijdse styling in een lichtgewicht, economisch pakket. De kunststof E6 serie is leverbaar met zowel een symmetrisch als asymmetrisch koppel en voelt verfijnder aan in elke toepassing. Southco's lijn van positieregelscharnieren is leverbaar in een brede range van koppelbereiken, afmetingen en materialen om te voldoen aan de toepassingsbehoeften in alle industrietakken. Southco’s positieregelscharnieren garanderen een betrouwbare positionering en consistente bediening en prestaties zonder in te leveren op de levensduur bij de meeste toepassingen.

 Global Product Manager Todd Schwanger voegt hieraan toe: "Het kunststof E6 constant koppel scharnier biedt een betere corrosiebestendigheid en aangepaste koppelopties voor een grote verscheidenheid aan toepassingen, en bespaart daarmee de kosten die gepaard gaan met spuitgietopties of het installeren van extra ondersteunende componenten voor een consistente positionering."

 Voor meer informatie over de functionaliteit van de Southco Constant Torque Position Control scharnieren, bezoek www.southco.com, e-mail de 24/7 klantendienst op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., bel 610-459-4000 of fax uw aanvraag naar 610-459-4012.


  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers