www.technologieenindustrie.com
NORD Drivesystems

Nord Smart Solutions: aandrijfoplossingen op maat met extra service

NORD DRIVESYSTEMS levert individuele “Smart Solutions” voor aandrijftoepassingen in alle industrietakken. Deze pakketten zetten een klantspecifieke aandrijfconcept compleet met componenten van de Nord fabriek en ontwikkeling om en koppelen het systematisch met snelle, volmaakte complete ondersteuning; inclusief order tracking, scholingen en on-site service. Gestructureerde keuze ondersteuning en gekwalificeerde advisering openen de veelvoud van de verkrijgbare techniek zo, dat een “Smart Solution” optimaal ingezet kan worden. De kant-en klare systemen kunnen volledig functioneel en klaar voor gebruik worden geleverd.

Nord Smart Solutions: aandrijfoplossingen op maat met extra service
De kern van elke ‘Smart Solutions’ is een op maat ontworpen mechanisch en elektronisch pakket. NORD kan terugvallen op een ongebruikelijke brede range van producten en een ongeëvenaarde engineering-ervaring als het gaat om de ontwikkeling van dergelijke systeemoplossingen. Naast reductoren in alle mogelijke uitvoeringen heeft Nord, als totaal aanbieder, ook elektromotoren in haar programma, welke voldoen aan alle eisen, bijvoorbeeld de nieuwe energiebesparende series (IE1 tot IE3) of motoren met ATEX compatibiliteit. NORD produceert tevens een volledige en concurrerend geprijsde reeks frequentieomvormers voor centrale en decentrale applicaties.

35 dochterondernemingen wereldwijd aanwezig met moderne montagefaciliteiten, garanderen prompte leveringen en voorzien klanten van ervaren adviseurs die kunnen terugvallen op een ervaring die in de loop van decennia op vele toepassingsgebieden is opgebouwd.

Met zijn snelle communicatiekanalen en reguliere scholingsprogramma’s garandeert NORD een hoog niveau van advisering en service over de hele wereld en zorgt zo bovendien voor flexibele en snelle logistiek. ’Smart Solutions’ omvat eveneens aanvullende klantgeoriënteerde diensten zoals online informatie over de leveringstatus, en levert tevens eenvoudige toegang tot alle gegevens die relevant zijn voor het project. Als aanvulling op deze competente advisering is een serie informatie- en support services beschikbaar, variërend van elektronische catalogi en 3D modellen tot productspecifieke en sectorgeoriënteerde micro-sites.

Aanvullende informatie is beschikbaar op www.nord.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers