www.technologieenindustrie.com
MAPLESOFT

MapleSimTM connector voor LabViewTM en NI VeriStandTM software MaplesoftTM annonceerde vandaag een product upgrade die de connectiviteit uitbreidt met belangrijke hardware

in-the-loop (HIL) producten van National InstrumentsTM (NI). In aanvulling op de connectiviteit met NI LabViewTM, kunnen gebruikers met deze geüpdatete MapleSim add-on ook koppelen met het nieuwe NI VeriStandTM product. NI VeriStandTM is een gebruiksklare softwareomgeving voor het configureren van real-time testapplicaties, inclusief HIL testsystemen. De MapleSimTM connector voor LabViewTM en NI VeriStandTM software integreert MapleSim’s rijke modelleeromgeving in het populaire LabViewTM en de NI VeriStandTM real-time platforms. Engineers die LabViewTM of NI VeriStandTM gebruiken kunnen snel complexe engineeringsysteemmodellen ontwikkelen en optimaliseren binnen de intuïtieve visual modelling omgeving van MapleSim.

MapleSimTM connector voor LabViewTM en NI VeriStandTM software MaplesoftTM annonceerde vandaag een product upgrade die de connectiviteit uitbreidt met belangrijke hardware
Belangrijkste voordelen van dit product betreffen:
- Complexe engineeringsysteemmodellen kunnen snel ontwikkeld en geoptimaliseerd worden binnen de intuïtieve visual modelling omgeving van MapleSim.
- High-performance, high-fidelity MapleSim modellen worden automatisch geconverteerd naar usercode blocks voor een makkelijke implementatie in LabViewTM en NI VeriStandTM applicaties.
- De modelcode is volledig geoptimaliseerd voor hogesnelheid real-time simulaties, waarmee gebruikers de performance krijgen benodigd voor HIL tests zonder verlies van fidelity.

“Door deze samenwerking wordt HIL testen en simulatie sneller en makkelijker voor onze gebruikers,” zegt Chris Washington, Real-Time Testing Product Manager bij National Instruments. “MapleSim’s hoge prestaties, gecombineerd met de mogelijkheid van het connectorproduct om real-time simulatie te krijgen, voorziet NI klanten met krachtige en efficiënte tools om complexe engineeringprocessen aan te pakken.”

Voor een gedetailleerde lijst met producteigenschappen:
http://www.maplesoft.com/products/toolboxes/labview_connector/

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers