www.technologieenindustrie.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology introduceert de nieuwe RadioLinx® Intelligent Cellular voor industriële automatisering

De nieuwe Intelligent Cellular oplossingen zijn ontworpen om industriële apparaten te voorzien van wide area draadloze connectiviteit.

ProSoft Technology introduceert de nieuwe RadioLinx® Intelligent Cellular voor industriële automatisering
ProSoft Technology kondigt de release aan van de nieuwe RadioLinx Intelligent Cellular oplossingen, ontworpen om industriële apparaten te voorzien van wide area en zelfs global wireless connectiviteit. Intelligent Cellular Gateways maken gebruik van de bestaande cellulaire infrastructuur om apparaten op geografisch verschillende locaties met elkaar te verbinden. De RadioLinx Intelligent Cellular Gateways kunnen eveneens gebruikt worden om apparaten via internet te verbinden met één of meer locaties. De Intelligent Cellular oplossingen combineren robuuste industriële cellulaire technologie, industriële protocol templates en ALEOSTM software voor persistent verbindingenbeheer. De software faciliteert real-time informatie over de apparatuurstatus en -kwaliteit, inclusief connectiviteit van het netwerk, verwerkingscapaciteit en signaalsterkte. De ACEmanagerTM faciliteit verzorgt lokale of ‘over-the-air’ configuratie en diagnostiek van de apparatuur. Integratie is makkelijk door downloadbare configuratie-templates die diverse industriële protocollen ondersteunen zoals DF1 en Modbus en die klantspecifiek kunnen worden aangepast om ook andere protocollen te ondersteunen.

De oplossingen van Intelligent Cellular bieden een compacte vormfactor, laag energieverbruik, DIN-rail montage en robuust ontwerp dat bestand is tegen industriële bedrijfstemperaturen en Class I Div 2 certificering voor gevaarlijke omgevingen ondersteunt. De oplossingen van Intelligent Cellular zijn geschikt voor industriële automatiseringstoepassingen, zoals remote monitoring van installaties, beheer en controle daarvan, OEM installatie monitoring, M2M applicaties en niet-tijd-kritische regeling voor drinkwater/afvalwater, energie en olie/gas SCADA. Uitvoeringen zijn leverbaar voor de volgende cellulaire netwerken:

Serieel modem voor Global GPRS/GSM (RLXIC-SG).
Het RLXIC-SG Serial Modem is bedoeld voor applicaties die seriële connectiviteit vereisen op cellulaire carriers die GSM (Global System for Mobile Communications) gebruiken voor hun diensten. GSM is de voornaamste cellulaire technologie in de meeste gebieden op aarde.

Ethernet Gateway voor HSUPA (3G GSM) netwerken (RLXIC-EH).
De RLXIC-EH Ethernet Gateway is bedoeld voor applicaties die Ethernet connectiviteit vereisen op cellulaire carriers die GSM gebruiken voor hun diensten.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers