www.technologieenindustrie.com
LEROY-SOMER

Leroy-Somer vernieuwt haar programma motorreductoren met meer modulariteit, meer service en kortere levertijden

Met koppels van 10 tot 23000 Nm en een vereenvoudigd productenaanbod op basis van verschillende motortechnologieën, kan Leroy-Somer nu een ruime keuze aan betrouwbare en effectieve elektromechanische aandrijfoplossingen aanbieden voor hogere prestaties en rendementen, die voldoen aan de marktverwachtingen en compatibel zijn met de meest veeleisende toepassingen.

Leroy-Somer vernieuwt haar programma motorreductoren met meer modulariteit, meer service en kortere levertijden


De expertise van Leroy-Somer op het vlak van aandrijfsystemen heeft het bedrijf in staat gesteld om een breed scala van motorreductoren te ontwerpen die inspelen op de behoeften van industriële toepassingen, productiemachines en automatisering. Het robuuste, compacte en modulaire concept ervan garandeert snelle, dynamische en nauwkeurige bewegingen, ongeacht het type, alsmede eenvoudige instelling.

De motorreductoren van Leroy-Somer zijn leverbaar met verschillende technologieën - wormwiel-, kegelwielreductoren, In lijn of parallelle uitgang - en zijn ontworpen op maximale schok- en trillingbestendigheid dankzij hun zeer robuuste monoblok behuizing.

Deze motorreductoren vertegenwoordigen de nieuwste generatie asynchrone motoren van Leroy-Somer en zijn ontwikkeld op basis van de IMfinity® -oplossing. Hierdoor profiteren ze van de volledige omvang van het programma en bieden ze meer flexibiliteit: aluminium, gietijzer, IP55, IP23, ATEX, asynchrone of synchrone permanente magneten. Servo-uitvoeringen van de motorreductoren zijn ook leverbaar voor hoog dynamische automatiseringstoepassingen.

Leroy-Somer vernieuwt haar programma motorreductoren met meer modulariteit, meer service en kortere levertijden

In combinatie met de FFB failsafe rem bieden deze motorreductoren een elektromechanische aandrijfoplossing met een hoog niveau van veiligheid en betrouwbaarheid, met name voor hijswerktoepassingen. De motorreductoren zijn geschikt voor alle frequentieregelaars in het programma van Leroy-Somer, met inbegrip van de nieuwe geïntegreerde Commander ID300 aandrijving, en bieden een eenvoudige, effectieve, innovatieve en technologische oplossing. Tevens zijn deze motoren compatibel met een breed scala van installatieconfiguraties voor de aangedreven machines: flens, voet of met een reactie-arm.

De motorreductoren van Leroy-Somer werden ontwikkeld om prestaties te verbeteren in combinatie met diensten waarmee de productiviteit kan worden verhoogd.

Dankzij de snelle leveringsservice “Express Availability” kunnen klanten productiestilstand vermijden en tegelijkertijd hun behoefte aan reserveonderdelen en voorraad tot een minimum beperken. Talrijke productcombinaties, zoals tandwielen, servomotoren, verloopstukken, frequentieregelaars, opties en accessoires, kunnen in 1 tot 10 werkdagen worden verzonden. Bovendien is het servicenetwerk van Leroy-Somer wereldwijd actief, wat voor uitzonderlijk korte response zorgt in geval van nood.

Alleen Leroy-Somer is in staat tot een op zo’n brede schaal gegarandeerde logistieke organisatie die, in combinatie met volledige elektromechanische aandrijfoplossingen, zo veel mogelijk tegemoet komt aan de verwachtingen van haar klanten.

Leroy-Somer vernieuwt haar programma motorreductoren met meer modulariteit, meer service en kortere levertijden

Ontdek de motorreductoren van Leroy-Somer: http://acim.nidec.com/motors/leroy-somer/products/gears-geared-motors
 
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers